El Seagull topa contra un dels aspirants a l’ascens (0-2)

0
    38
    CES

Al primer equip del Seagull no li podem fer cap retret. El conjunt de Juli García ha perdut contra el RC Deportivo a l’Estadi en un partit amb clar domini visitant. El conjunt gallec, que la temporada passada militava a Primera Divisió, és un dels aspirants a l’ascens de categoria i amb un dels pressupostos més alt de tota la Reto Iberdorla.

L’equip badaloní ha lluitat durant els 90 minuts i la diferència entre un conjunt i altre s’ha vist reflectida a la gespa en les accions ofensives. El Seagull pràcticament no ha pogut generar perill davant un Dépor amb molta més pólvora ofensiva.

La defensa blava i Itziar han evitat que el 0-2 final fos encara més gran tot i buidar-se al camp des de l’inici i fins al xiulet final. Sense Xènia Royo, Carla Cotado, Aina Vall i Clàudia Merina, les ‘gavines’ han patit la força d’un dels ‘cocos’ de la lliga.

El primer temps ha començat amb el marcador a remolc des del minut 7 de partit. Refús que caça Paula a la frontal i canonada directa a l’escaire, impossible per a Itziar sota pals. Durant el primer temps el Dépor no ha generat més perill en atac i Paula Navas hauria pogut anivellar el marcador abans del descans però el seu xut l’enviaria a córner Ana sota pals. La primera aproximació badalonina entre els tres pals.

A la represa, el Seagull ha mantingut el pols al Dépor però el perill no ha deixat d’apropar-se a la porteria local. Itziar i Jou han evitat el 0-2 visitant i, ja al temps final, Core ha sentenciat l’enfrontament.

Bona imatge d’un Seagull davant un rival superior i que no ha deixat de lluitar fins al xiulet final. Aquesta propera setmana no hi haurà lliga.