El Sant Josep es queda a les portes d’una victòria èpica (62 a 74)

0
    28

04/11/2013
    Els parroquials perdien per un a falta de 6 minuts, però van acabar cedint contra un Barça que va acabar molt bé el partit

El cadet del Sant Josep va acabar cedint contra el Barça en un partit que va competir durant 37 minuts.

Els blaugranes, líders invictes del grup 1 de preferent, s'havien desfet d'un bon Sant Josep a l'anada per un contundent 101 a 59. Aquest cop però, tot va ser diferent

Començant per l'empenta d'un centre parroquial entregat, tots i cada un dels jugadors que va saltar a la pista van donar-ho tot per acostar-se al miracle. De fet 11 dels 12 jugadors que van saltar a la pista van anotar, i tots van fer una feina extraordinaria per aturar les estrelles del barça, entre les que debutava el gegant Diagne.

Els primers compassos van ser pel Barça, que va intimidar als locals en tots els aspectes (14 a 23). A mesura que passaven els minuts però, el nervi dels exteriors parroquials va revolucionar el partit per arribar al descans amb opcions (37 a 41).

A la represa, el Sant Josep va continuar molt agressiu arribant a capgirar el marcador (43 a 42) i mantenint la igualtat fins el tram final del matx.
    El partit s'havia convertit en una batalla de cistelles amb més coratge que bàsquet, en el que la que els parroquials s'hi sentien més còmodes.

A falta de 6 minuts el Barça només guanyava per un punt (56 a 57) però llavors va encadenar 4 bones jugades en atac per agafar un coixí (60 a 64 min 37).
    El Sant Josep ho va seguir intentant, però els de Marc Calderón creixien jugada rere jugada tant al davant com sobretot al darrere i ofegaven al Sant Josep, que ja havia de fer tirs a la desesperada.

Un triple de Pol Figueres quan quedava poc menys d'un minut va sentenciar el partit (62 a 69) i va engrandir la diferència fins el 62 a 74 final, la màxima del Barça.

El proper partit del Sant Josep serà dissabte a les 16h a la pista de l'Hospitalet.