Les festes continuen a Llefià, Canyadó i Sistrells

  0
  37
  Festes de Barri.jpg

  06/06/2014 – Marcades per la XVI Mostra d'Entitats a la plaça Trafalgar.

  Després d’un intents cap de setmana a diversos barris de Badalona, concretament a Sant Mori de Llefià, Nova Lloreda, el Centre, Bufalà, la Morera i Pomar, en què han celebrat les seves festes majors organitzades per les associacions de veïns, aquest divendres les festes es traslladen a Sant Antoni de Llefià, Canyadó i Sistrells.

  Des de la plaça de les Palmeres, el president de l’AV Sant Mori de Llefià, Francisco Lillo, va tenir l’ocasió de destacar la importància que tenen les associacions en un barri, ja que, va recordar les millores que la mateixa entitat ha aconseguir per al barri durant més de trenta anys. A més, a causa de la situació econòmica que pateixen, Lillo va afirmar que “possiblement aquestes siguin les últimes festes del barri”. Mentre que l’AV del Centre a la Festa a Baix a Mar va tancar les Festes de Maig a ritme d’havaneres a càrrec del grup Port Bo, i al Poliesportiu de Nova Lloreda es van repartir uns 150 Kg de sardines amb l’AV de Nova Lloreda Nord.

   

  Canyadó

  Ara, després d’una passejada pel barri el passat diumenge, el barri de Canyadó reprèn aquest divendres les seves festes amb diverses activitats per a la gent gran, des d’un dinar fins a un festival artístic (18h) des del carrer del Drac. A més, també una cantada d’havaneres amb el grup Mar i Vent (22h). De cara a dissabte, a partir de les 10h es realitzaran diferents activitats esportives, però destacar el festival artístic (20.30h), el sopar de germanor (21.30h) i el ball de festa (22.30h) des de la plaça de la Baixadeta. Diumenge iniciarà a les 8h una jornada de 12 hores de petanca de categoria femenina, a més d’un munt d’activitats infantils a partir de les 10h fins a les 20h. Finalment, els Bufons del Foc i Bufons del Toc realitzaran la traca final de festes. Totes les activitats tindran lloc a la plaça de la Baixadeta. Destacar que el 50% dels beneficis de la festa aniran destinats als alumnes de 5è pel viatge de fi de curs de l’any vinent del centre Lola Anglada.

   

  Sant Antoni de Llefià

  Amb el tradicional ‘chupinazo’ des de Torre Mena iniciaran les festes aquest divendres de Sant Antoni de Llefià que donarà pas al XXIV Sopar Popular i a la lectura del pregó a càrrec del Casal dels Infants. Dissabte, a partir de les 11h, un total de 49 entitats formaran la XVI Mostra d’Entitats des de la plaça Trafalgar. De cara al vespre, el IX Correfoc Infantil i el XXIX Correfoc de Llefià recorreran Torre Mena, carrer Pérez Galdos, ronda Sant Antoni de Llefià, Ramiro de Maeztu i plaça Trafalgar, on finalment hi haurà l’actuació del grup Micaco’s Salsa. I diumenge, les activitats continuaran a la plaça Trafalgar des de les 10 del matí fins la nit amb sardinada, havaneres, rom cremat, festa de l’escuma i la VI Trobada de col·leccionistes de xapes de cava. Les festes de Sant Antoni de Llefià continuaran fins el divendres 13 de juny, dia de Sant Antoni. Podeu consultar tot el programa al web www.llefia.org.

   

  Sistrells

  Per altra banda, durant tot el cap de setmana l’AV de Fondo Sistrells celebraran les seves festes a la plaça Torrent d’en Grau amb activitats infantils i ball, entre altres.