El Sant Josep es torna a fer fort a casa (71 a 64)

  0
  x publicar.JPG

  03/12/2013
  Els parroquials van fer un partit serós per imposar-se al Safa Claror i trencar una sèrie de 2 derrotes seguides al Centre Parroquial

  Després de perdre contra l'Alpicat i contra l'IPSI, el Sant Josep va tornar al camí del triomf a casa imposant-se al Safa Claror per 71 a 64.
  Sense fer un partit brillant, els de Víctor Cruz van fer un joc seriós i amb molt de treball per assegurar la victòria.

  El Sant Josep va agafar un lleuger avantatge aprofitant la bona feina dels seus interiors, que anotaven amb més facilitat que la línia exterior, molt ben defensada. 
  Amb les segones rotacions, el Safa Claror va igualar el matx. Borja Pascual va fer bo el treball en el rebot ofensiu del seu equip amb 2 triples que van permetre als de Barcelona marxar per davant al descans (33 a 36).

  A la represa, el Sant Josep va millorar en defensa i estant molt atents a Jordàn i Pascual, i tancant bé la zona, va aconseguir capgirar el marcador. A més, al davant va estar molt segur passant l'agressiva pressió del Safa. Els parroquials van disposar d'un avantatge d'entre 6 i 8 punts que van mantenir en tot moment fins el final del partit.

  Després del pont, el diumenge 15 el Sant Josep visitarà la pista del Bàsquet Ateneu Montserrat, el 3r per la cua.