El Círcol pateix la 4a derrota seguida (89 a 80)

0
    34
    j12.JPG

03/12/2013
    Els de Cesc Castellet van dominar el partit durant 27 minuts però els 16 triples van permetre remuntar a La Garriga

El Círcol no va poder endur-se la victòria de la pista de La Garriga i va patir la 5a derrota de la temporada, la 4a seguida
    Els de Cesc castellet van dominar el partit fins el minut 27 (46 a 56). a partir d'aquell moment, La Garriga va remuntar a base de triples i el Círcol va fer bo en arribar a un final igualat en el que un altre cop va sortir creu.

Tot i les lesions de Callau i Lleal, la baixa de Jordi Puig que jugarà amb el Calella, i els problemes de Lladó i els 2 Castillo, que només han entrenat un dia, els de Badalona van mantenir la igualtat a la 1a part (39 a 41).

Xesco Gotzens (15 punts a la 1a part amb 3 triples) era l'executor en atac, i amb Pau Ruzafa (16 punts) el Círcol va aconseguir la màxima (46 a 56).

La Garriga però, va seguir anotant de 3 en 3, i amb 16 triples va culminar la remuntada. A falta d'un minut els locals guanyaven 80 a 82 però la millor gestió de les últimes accions els va permetre guanyar amb 9 punts de diferència.

Aquest diumenge a les 18h el Círcol mirarà d'aturar la sèrie de derrotes en el partit aplaçat contra el Tiana a domicili.