El Sant Josep exposa en un nou comunicat les FAQs de la seva situació actual i la resposta de l’Ajuntament

  0
  Manel Expósito

  El CB Sant Josep ha exposat en un nou comunicat – publicat durant la matinada d’aquest divendres 17 de setembre – les preguntes que ara mateix es qüestiona l’entitat i la resposta que han obtingut per part de l’Ajuntament de Badalona. No totes les preguntes tenen encara resposta.

  L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs oferirà 5h setmanals al club i el sènior A podria jugar aquesta temporada a Ciutat Meridiana.

  COMUNICAT CB SANT JOSEP

  Benvolguts,

  Avui hem fet una reunió amb el senyor alcalde Xavier García Albiol, el regidor d’esports, el director d’urbanisme i una altra integrant del grup de govern de l’Ajuntament. Ens han mostrat la seva voluntat i predisposició a ajudar en tot el que puguin per tal que el Sant Josep superi aquesta crisi. I des del Club els hem dit que tenim vàries idees per trobar solucions i que escoltarem amb molta atenció qualsevol proposta viable que ens puguin presentar.

  A continuació us expliquem les preguntes que hem plantejat i les respostes que ens han donat:

  PRIMER TEMA: TORNAR AL NOSTRE PAVELLÓ

  – Què hem de fer per desbloquejar la negativa del veí a fer l’ECA i poder tornar a obrir el pavelló? La resposta és que, en principi, sense aquesta ECA no poden fer res.
  – Estudiareu la via jurídico-tècnica que us proposarem per poder desencallar aquesta negativa del veí i tornar a obrir amb totes les garanties legals? Ens han dit que sí, que ho faran amb tota la velocitat possible i que si trobem la fórmula legal que ho empari, no tindran cap problema en tornar a obrir.
  – Quan ens podem reunir perquè us expliquem aquesta via legal? No cal una reunió, presenteu el que hagueu de presentar i després ja ens ho estudiem i fem una reunió si fa falta.

  SEGON TEMA: ALTERNATIVES MENTRESTANT

  – Quines alternatives ens oferiu per poder jugar i entrenar mentrestant? Podem fer que els vostres 3 equips preferents entrenin al Màgic i juguin a les pistes laterals de l’Olímpic amb la samarreta del BBC.
  – Perquè amb la samarreta del BBC? Perquè el contracte que tenen amb el Màgic no permet que el BBC deixi que un altre Club entreni en aquelles pistes.
  – Però a les pistes laterals de l’Olímpic que són municipals, entenem que sí podríem jugar amb la nostra samarreta, no? Ho hem de mirar.
  – Tenim 11 equips que per normativa han de jugar en pista coberta i ens esteu oferint una solució per 3. Què fem amb els altres 8? Pels altres 8 no tenim cap solució, encara.

  TERCER TEMA: DES DE CB SANT JOSEP PROPOSEM INSTAL·LAR UNA COBERTA PER PISTES ESPORTIVES

  – Hem estat demanant informació i al districte de Sant Andreu de Barcelona s’ha muntat una estructura de coberta per a pistes esportives que permet jugar amb totes les garanties i compleix amb el reglament federatiu. A més, te uns costos similars a la proposta que heu fet de remodelar una pista descoberta de Sistrells. Perquè no muntem una estructura d’aquest tipus que pugui donar servei a la urgència del Sant Josep i a altres Clubs de la ciutat? Ens diuen que pel tipus de tràmit que suposaria podria trigar 4 mesos.
  – Un termini de 4 mesos ens pot anar bé perquè podem parlar amb la Federació i mirar de modificar calendaris per jugar fora mentre es fa. Ho podeu estudiar? No és viable perquè establiria una greuge comparatiu amb altres entitats que porten molts anys demanant que es cobreixin pistes.
  – Quins altres Clubs de bàsquet farien servir la pista descoberta de Sistrells? De bàsquet no n’hi hauria, en principi, però si una altra entitat esportiva de futbol sala.
  – Per finalitzar aquest tema, els hem reiterat que tenim opcions suficients per les necessitats d’equips de pista descoberta i que el que necessitem són solucions perquè puguin jugar els nostres 11 equips que necessiten pistes cobertes. I que no demanem cobrir una pistes només pel Sant Josep sinó per compartir amb altres Clubs.

  QUART TEMA: PROPOSTA DE SOLUCIÓ DE FONS PEL FUTUR

  – Quina proposta de fons teniu pel futur del CB Sant Josep i per les nostres instal·lacions? Hem volgut comprar-ho a l’Arquebisbat però l’oferta que ens han fet és molt cara.

  Al finalitzar la reunió ens hem emplaçat a continuar treballant per trobar altres opcions de joc o entrenament pels equips del Club i a fer totes les reunions que siguin necessàries per trobar pistes suficients per poder tirar endavant mentre no desencallem la tornada al pavelló. Els hem preguntat també si el senyor Alcalde o el regidor d’esports que sempre ha vingut a les nostres Assemblees, assistiran a l’Assemblea del dimarts vinent, i ens han dit que no ho saben encara.

  Cal continuar treballant per trobar una solució viable que us puguem presentar als socis els dimarts vinent. Moltes gràcies!

  La Junta Directiva

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí