L’escola del Vent ofereix diferents activitats a la platja de Badalona

  0
  81

  L’escola del Vent, situada a la platja de l’estació de Badalona, porta temps sent un dels punts de referència d’activitats aquàtiques a Badalona cada estiu.

  Paddle surf, Vela o kayak són algunes de les activitats que ofereix aquest espai i que ha vist com la demanda ha crescut molt després de la pandemia. Al ser activitats a l’aire lliure i la majoria individuals, han vist com molta gent ha optat per aquest tipus d’oci en temps de pandemia. Els responsables d’aquest espai afirmen que la temporada d’estiu ha estat molt bona i que cada any hi ha més gent que s’interessa per aquestes activitats; el paddle surf i el Wing Foil han estat les activitats estrella d’aquesta temporada estival. Aquest any han pogut estrirar una mica la temporada d’estiu i romandran oberts fins a finals d’Octubre.

  A banda de ser un espai d’oci, l’escola del Vent també esta col.laborant amb l’Institut B7 amb una finalitat educativa. Els alumnes d’aquest institut van un cop per setmana a la platja a fer les seves classes d’educació física a la platja; L’escola del Vent aposta perque els alumnes tinguin contacte directe amb la platja i puguin desenvolupar i conéixer aquest espai. L’entitat espera que en un futur puguin comptar amb més escoles i insitituts interessades en aquest tipus d’activitat.

  Els coneguts “batejos de mar” són ara una de les activitats que més força està agafant en aquesta època de l’any. Es coneix com el Bateig de mar la primera experiencia amb el mar navegant; pot ser amb Kayak, Vela, Snorkel o Body Board entre d’altres. La idea es dirigir aquestes activitats als nens i nenes d’educació primaria o secundaria i que puguin conèixer el sentit de la responsabilitat, del treball en equip , de la seguretat i sobretot, de respecte cap al mar.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí