El Sant Josep fa el 1r pas cap a l’ascens (55 a 60)

  0
  42
  x publicar j1.JPG

  17/05/2014
  Els parroquials es van desfer del Castellbisbal i podrien ser equip de Copa Catalunya si guanyen al Cïrcol aquesta tarda a Castellbisbal

  El Sant Josep va guanyar el 1r partit de la fase d'ascens a la Copa Catalunya i té l'objectiu de recuperar la categoria a tocar. 

  Els parroquials es van imposar al Castellbisbal en el 1r partit d'aquesta fase en format triangular. 
  Si avui són capaços de vèncer el Cïrcol a Castellbisbal, ja seran equip de Copa Catalunya
  Sinó, hauran d'esperar que els de Cesc Castellet guanyin al Castellbisbal al partit del diumenge al centre parroquial.

  Ahir, a La Plana, els de Víctor Cruz van demostrar la seva millor versió, amb molta concentració. Ja des de l'inici dels parroquials van dur el ritme del partit, mirant de castigar amb transicions ràpides.

  Al davant, els visitants intentaven crear confusió amb diferents defenses alternatives, i a la que el Sant Josep va perdre algunes pilotes, el partit es va igualar.

  Al 2n període, l'entrada dels jugadors de la banqueta va esperonar als badalonins. La bona feina d'Arimont, Olivares i Bermudo obrien un forat (21 a 29), però el Castellbisbal va fer un bon final de període per tornar a enganxar-se al partit (31 a 30).

  A la 2a part el Sant Josep va intentar sorprendre amb una defensa zonal i ho va aconseguir. Els del Vallès occidental no tenien prou criteri per atacar-la, i l'avantatge va tornar a créixer rondant la desena. 

  Una sèrie de tirs de mitja distància, i 2 triples de Pau Ferragut van ajustar el partit (50 a 54), però el bon saber fer de Xavi Gonzàlez, clau amb u triple, i de Diego, que no va fallar des del tir lliure, van amarrar el triomf.

  El 2n partit d'aquestes fases serà avui a les 19:30 a Castellbisbal entre els 2 equips badalonins.