Landry deixa fora el FIATC Joventut del Play Off (83 a 81)

  0
  56
  SEV_JOV (15).jpg

  17/05/2014
  Els verd-i-negres han recuperat la diferència dels 9 punts tant a la 1a com a la 2a meitat, però al tram final el Cajasol ha remuntat, i quan la Penya intentava forçar la pròrroga per tenir 5 minuts extra per intentar-ho, Landry ha enterrat les opcions amb una esmaixada sobre la botzina

  El FIATC Joventut no ha estat capaç de guanyar a la pista del Cajasol i ha dit adéu definitivament a les opcions de ser al Play Off. 

  Els verd-i-negres havien de guanyar de 9 per tenir una última oportunitat a la darrera jornada, i durant petits instants tant a la 1a meitat com a la 2a ho han aconseguit

  Al tram final però, Bamforth ha igualat el matx, i quan un triple de Shurna semblava que forçaria la pròrroga, en la que els de Maldonado tindrien la última bala per recuperar els 9 punts, Landry, com va fer Newley el dia del partit del Gran Canària, ha esmaixat en un rebot ofensiu i ha certificat el Play Off del Cajasol.

  Les coses no havien començat bé per la Penya, que al minut 6 perdia per 17 a 7. Landry i sobretot Bamforth aprofitaven les debilitats defensives dels de Badalona, que han tardat en entonar-se. 

  L'entrada a pista de Ventura, Llovet i Miralles ha reactivat a l'equip, i amb els triples de Kirksay, Shurna i Vives, el FIATC Joventut ha etzibat un 2 a 10 que ha igualat el matx (21 a 21).

  Kirksay i Savané eren els que més havien entès la transcendència del matx, i amb les seves accions, els verd-i-negres seguien llançats (26 a 62). Tot i el temps mort obligat del Cajasol, els triples de Shurna i Cochran estiraven la diferència fins els 10 (28 a 38). 

  Llavors la Penya ha pecat d'ansietat com ja ha passat en altres partits, ha perdonat, i els d'Aito ho han aprofitat per empatar el matx amb 6 punts seguits de Porzingis (40 a 40).

  A la represa, novament ha estat el FIATC Joventut l'equip que duia la iniciativa. La bona sortida ha tornat a posar els 8 de diferència (44 a 52), però el partit era d'anada i tornada i les errades constants als 2 costats de la pista, han permès als locals ajustar de nou el matx (48 a 52). 

  Els 2 equips estaven notant molt la pressió, i l'avantatge s'ha quedat clavat en els 7 punts, 2 per sota del que havia de remuntar la Penya, durant uns minuts. 2 tirs lliures han tornat a fregar l'objectiu, però els verd-i-negres han tornat a perdonar en atac, i Urtasun ha tancat el quart amb un triple (53 a 59 min30).

  L'inici de l'últrm quart ha estat fatal pels interessos dels homes de Maldonado. Un 4 a 0 de sortida ha tornat a acostar al Cajasol, que tot i que li ha costat molt posar-se per davant, es sentia més còmode

  Els verd-i-negres ho intentaven, però mai han pogut gaudir d'una renda de més de 6 punts al tram final, i amb les possibilitats de recuperar 9 punts gairebé esgotades pel poc temps, el FIATC Joventut ha intentat forçar la pròrroga

  Un triple de Shurna a falta de 8 segons semblava portar el partit al temps extra, però com va passar a Gran Canària, Landry ha volat per sobre els jugadors de la Penya i ha aconseguit certificar el Play Off dels sevillans, enterrant les opcions dels badalonins.

  Savané, amb 19 per 26 de valoració i Kirksay que n'ha fet 16 per 20 de valoració han estat els més destacats.
  el proper partit del FIATC Joventut serà el diumenge, a les 12:30, a casa, contra el València.