El Sant Josep guanya sobre la botzina

0
    52

4/11/2014 –  Si la jornada passada va ser el Círcol, aquesta és el Sant Josep el que guanya amb un trilple a l'últim segon. La Minguella recupera posicions guanyant el derbi contra el Círcol i el Natzaret paga un mal primer quart a El Vendrell

El derbi es queda a Casagemes

L’ambient a Casagemes era el dels partits importants i la rivalitat i la tensió pròpies dels derbis van aparèixer al primer quart, marcat per les precipitacions i el desencert anotador amb baixos percentatges de tir (12-14).

Al segon quart, la Minguella es va asserenar i recuperar el control en l’atac estàtic. La presa de decisions va millorar i va suposar els primers avantatges per arribar al descans 31-26.

A la represa, la Minguella va controlar el partit amb intensitat defensiva al darrera i el joc ràpid davant. Però el Círcol no estava disposat a marxar del partit i el quart va acabar en taules (20-20).

A l’últim parcial, els blaus van saber jugar millor amb el marcador a favor i controlar el ritme fins el 69-62 final.

Per primera vegada els locals van jugar amb tot l’equip al complert i això es va notar en les rotacions. Castaño amb 18 punts va ser el màxim anotador del partit i Xesco Gotzens amb 13, el millor del Círcol.

El proper partit de la Minguella és un altre derbi, diumenge a les 17.30h a la pista del Sant Josep. El Círcol rep diumenge a La Plana, 17.30h, el Castellbisbal.

L’altre derbi de la jornada era el que jugaven els parroquials al Municipal Ricart contra la Ubsa.

El Sant Josep va treure petroli de la última jugada, amb un triple guanyador a l’últim segon, després d’anar bona part del partit per darrera al marcador.

El partit va ser molt igualat. A la primera part la Ubsa intentava obrir les primeres escletxes, però ràpidament van ser contrarestades pel Sant Josep.

A la represa el partit va ser més travat i els dos entrenadors van apostar per un joc més tàctic. Al Sant Josep li va ser servir per posar-se per davant al marcador, però no gaire temps, ja que la Ubsa va tornar a agafar la iniciativa i no la va deixar fins l’últim minut.

En el moment decisiu, el Sant Josep perdia de 4 punts però sense deixar de creure en la victòria. Després d’una falta de 3 tirs i una pilota perduda dels locals, els parroquials tenien 2 segons per llençar un triple.

Tot feia pensar que el llençaria Diego, però ben defensat va assistir a Angel Garcia que va clavar el triple de la victòria sobre la botzina per desfermar l’eufòria.

El Sant Josep torna a guanyar després de dues derrotes. Diumenge a les 17.30h torna a tenir un partit molt exigent a casa, amb un altre derbi contra la Minguella.

El Natzaret perd el partit al primer quart

El Natzaret es va veure condicionat per un mal primer quart a la pista d' El Vendrell. Les pilotes perdudes i la mala selecció  en atac van fer que el Sant Andreu encaixés un 23 – 7 al primer parcial,  que va trencar el partit.

A partir d’aquí, l’equip intenta entrar al partit amb diferents alternatives i pujant línies, però els percentatges d’encert són baixos. El Vendrell segueix anotant i el desavantatge al descans és de 17 punts.

A la segona part, la bona defensa va donar els seus fruits i el Natzaret va creure en la remuntada després del 41-30 a mitjans del tercer quart.

Però El Vendrell va marcar la diferencia des de la pintura, amb jugadors més grans i controlant el rebot. L’últim quart va ser de tràmit amb avantatges que rondaven els 20 punts fins el 77-54.

La derrota deixa el Natzaret en una situació compromesa, penúltim en el grup d’equips amb només dues victòries.

Dissabte a casa, 17.30h, intentaran començar a recuperar posicions contra l’Esparreguera.