Junqueras demana accelerar la independència davant un Círcol Catòlic ple

  0
  junqueres.jpg

  04/11/2014 – El president d'ERC, Oriol Junqueras, va protagonitzar ahir al vespre un acte organitzat per l’agrupació local al teatre del Círcol Catòlic, abarrotat per prop de 300 persones.

  El president d'ERC, Oriol Junqueras, va protagonitzar ahir al vespre un acte organitzat per l’agrupació local al teatre del Círcol Catòlic, abarrotat per prop de 300 persones. El líder d’Esquerra va advertir que els republicans han tingut "molta paciència" en les seves aspiracions independentistes perquè CiU havia demanat "ser molts i anar junts" per aconseguir l'estat propi. Junqueras afirma que ja no es pot perdre més temps perquè la independència és "condició imprescindible" pel benestar dels ciutadans: "No té sentit posposar qüestions tan rellevants ni fer eleccions per dir que declararem la independència perquè de declaracions ja n'hem fet moltes", va etzibar.

   

  El líder d'ERC també diu que és un "insult a la intel·ligència" voler fer creure que la independència arribarà negociant amb el govern espanyol i crida a construir "ja" estructures d'estat. “Es tracta de ser independents perquè el Tribunal Constitucional (TC) espanyol mai més pugui declarar inconstitucional res que ens afecti als catalans”, va concloure.