El Sant Josep manté vives les opcions d’ascens (64 a 67)

0
    31
    6.JPG

15/04/2014
    Els parroquials van guanyar al camp del Safa Claror i tot i que no depenen d'ells mateixos es mantenen a la pugna

El Sant Josep va ser capaç de guanyar a la pista del Safa Claror i encara manté vives les opcions de tornar a la Copa Catalunya.

Els de Víctor Cruz van tornar a jugar un partit d'alternatives i aquest cop la feina al darrere a la 2a meitat va ser suficient per amarrar el triomf.

Als primers compassos però, van ser els barcelonins els que duien la iniciativa. Amb les baixes de Juanan i Dídac, els parroquials van carregar el joc interior nodrint e pilotes a Edgar i Molina. Tot i el joc amb criteri dels badalonins, el marcador al descans era favorable als locals (36 a 31).

A la tornada dels vestidors, la defensa del Sant Josep va marcar la diferència. El treball de Llagostera i d'Arimont va contagiar l'equip, que al davant va trobar les genialitats de Diego i Xavi Gonzàlez. Al final del partit, Jordan va tenir 3 triples per portar el matx a la pròrroga, però els va fallar i el Sant Josep va aconseguir un triomf clau.

Els parroquials ocupen la 4a plaça empatats amb l'Alpicat i a un partit de l'Horta. Necessiten guanyar un partit més que aquests 2 equips en les 3 jornades que queden.

El proper partit dels groc-i-lila serà el dissabte 26 a les 20:45 a casa contra el Bàsquet Ateneu Montserrat.