El Sant Josep organitza una gran diada per recaptar fons i evitar el seu tancament

  0
  34
  centre parroquial_0.JPG

  25/01/2013 – El centre parroquial omplirà d'activitats i tallers la plaça de La Plana i les pistes de bàsquet i patinatge del Sant Pep el proper dissabte 2 de febrer, amb l'objectiu d'assolir els 25.000 euros necessaris per iniciar les reformes de l'edifici.

  Fa uns mesos, el Centre Parroquial Sant Josep va ser avisat de que les seves instal·lacions es trobaven en una situació delicada i hauria de tancar i reformar l’edifici per no posar en perill l’integritat de les persones que hi desenvolupen diferents activitats.  El cost de les obres pertinents apuja fins els 25.000 euros, aproximadament.

   

  Arran de la noticia i de l’absència dels recursos suficients, les seccions de Bàsquet, Patinatge i Escacs, juntament amb l'Aspirantat de Sant Josep i el Bar del centre han conjugat forces i han creat la Comissió Salvem Sant Pep, en vistes a preparar i organitzar tot tipus d’iniciatives per recaptar fons i poder iniciar les obres abans del març, data límit.

   

  La més important se celebrarà el proper 2 de febrer: una diada, des de les 4 de la tarda fins les 12 de la nit, que omplirà la plaça de La Plana, el pavelló de bàsquet del Sant Josep i la pista de patinatge d’activitats en les que el centre fa una “petició de col·laboració econòmica a la ciutadania i el món de l’esport”.

   

  La jornada oferirà les actuacions de Mundaka, Batoka’m i JamPep Band, activitats infantils i esportives, com ara un torneig de bàsquet de 3×3 obert a tothom, i un sopar. Al llarg de la tarda i el vespre, a més, hi haurà disponible un servei de bar, una tómbola i es durà a terme una subhasta amb diferents productes.

   

  Des de l’organització afirmen que hi ha molta col·laboració i preveuen que una bona participació; no obstant, expliquen, encara s’ha de veure si la gent respondrà econòmicament. Un dels responsables de la comissió, Ricard Rodón, explica que el compte bancari per fer donatius ja està obert. Les expectativas són molt clares: “Ens hem de sortir. El centre no pot tancar”. Si vols col·laborar o informar-te, entra a la seva pàgina web.