La rambla de Sant Joan serà parcialment tallada al trànsit aquest cap de setmana

  0
  Rambla de Sant Joan.JPG

  25/01/2013 – Serà a partir de l'alçada del carrer de Font i Escolà; es deixarà obert un carril de circulació, però s'anul·laran l'aparcament i la zona de càrrega i descàrrega.

  La rambla de Sant Joan es tallarà al trànsit parcialment aquest cap de setmana, dissabte 26 i diumenge 27 de gener, a partir de l’alçada del carrer de Font i Escolà. El tall permetrà realitzar les obres de col·locació de la comporta del col·lector que ha de servir per desviar les aigües de pluja cap al dipòsit regulador d’aigües pluvials de l’Estrella, actualment en construcció.

   

  Durant la realització de les obres, es mantindrà obert un carril de circulació. Per aquest motiu s’anul·larà l’aparcament i la zona de càrrega i descàrrega en el tram de la rambla de Sant Joan situat a partir del carrer de Font i Escolà. Durant la nit de dissabte a diumenge es podrà circular amb normalitat per la rambla de Sant Joan. Diumenge al matí es tornarà a tallar parcialment el carrer. En cas de pluja els treballs s’ajornaran fins al proper cap de setmana.

   

  Les línies de transport públic B27 i N9 mantindran el seu recorregut habitual, tot i que poden veure’s afectades per les possibles retencions provocades per l’estretament del carrer.