El Sant Josep perd la categoria (67 a 74)

0
    38
    x publicar.JPG

27/05/2013
    Els parroquials ho van intentar però no van poder guanyar a l'Igualada, que arribava en millor forma a aquesta eliminatòria

El Sant Josep no va ser capaç de guanyar a l'Igualada en el 2n partit del Play Off per la permanència i l'any que ve serà equip de 1a catalana

Els d'Oscar de Paula van tenir massa problemes davant d'un equip que ha fet una gran segona volta i arribava a aquesta eliminatòria com un tro

Tot i les dificultats, els parroquials sempre van lluitar i van estar a punt de forçar el 3r partit, però es van quedar sense forces per aconseguir-ho.

Des del primer minut (0 a 4) es va veure que l'Igualada havia vingut amb la clara intenció de sentenciar l'eliminatòria

En defensa van estar molt sòlids, tancant-se bé i fent un marcatge molt agressiu sobre Dario Naharro, mentre que en atac, tot i que els va faltar encert al principi, van tornar a treure molt de profit carregant el rebot ofensiu

Així, tot i que el Sant Josep va despertar de la mà de Tubert i amb la bona direcció de Diego contra la defensa zonal, els igualadins manaven al final del primer quart (13 a 16).

Al segon període el Sant Josep va ser més consistent al darrere, protegint millor el cèrcol, i aprofitant que no hi havia els titulars de l'Igualada, i amb el primer bàsquet de Dario al min 18, va aprofitar per marxar a la mitja part amb avantatge (37 a 33).

A la represa però, va tornar a canviar el guió.
    L'igualada va tornar a sortir molt més intens, i amb un 0 a 9, ràpidament va capgirar el marcador (37 a 42).

Novament molt tancats al darrere i amb moltes mans, van impedir que el Sant Josep anotés en els 4 primers minuts, i amb alguna jugada afortunada, combinada amb el desencert parroquial, van engrandir el parcial fins un 2 a 17 que obligava a demanar un nou temps mort (39 a 50).

Llavors els parroquials van reaccionar tornant-se a enganxar al partit (50 a 53 min 30).
    3 triples de Xavi Gonzàlez van ajustar encara més el marcador (61 a 64), però un 0 a 4 des de la línia de tir lliure allunyava una mica més l'objectiu (63 a 69).

El Sant Josep ho va seguir intentant, però ja a remolc Padrós va acabar rematant la feina.