El Sant Josep pot amb el Barça i serà a la final a 4 (74 a 80)

0
    32

10/04/2013
    Els parroquials van seguir competint fins el final i van endur-se la victòria amb un 22 a 6 final

El cadet del Sant Josep va sorprendre al del Barça a domicili i s'ha assegurat una plaça per la final a 4 del campionat de Catalunya preferent.

Els de Marcel Roca mai van deixar de lluitar tot i tenir el partit complicat en molts moments i van arribar a capgirar un partit que perdien per 10 a falta de 9 minuts.

De bon inici el Barça havia agafat les primeres rendes exhibint el seu poder ofensiu i anotant 27 punts al primer quart amb 3 triples.
    Els parroquials però, van saber reenganxar-se al partit i amb accions de caràcter es van mantenir sempre per sota els 10 punts de diferència (46 a 38 min 20).

A la tornada dels vestidors, el Sant Josep va ajustar el partit amb un 2 a 10 en els 3 primers minuts (48 a 48) que els blaugranes van contestar amb un 2 a 13 capitanejat per Malagón i Vila (61 a 50).

Com havia passat a la primera part, els badalonins van fer el possible per aturar el cop i deixar el partit viu (56 a 63 min 30).
    Llavors va arribar l'estocada definitiva.

Tot i un triple inicial de Mas (66 a 56) el Sant Josep va ser més agressiu de cara a cistella i es va anar cruspint la diferència fins l'empat a 72 a falta e 2 minuts.

En aquell moment, els blaugranes van notar la pressió de poder perdre a casa i el Sant Josep va sentenciar amb cistelles de Blat, Palomar, Garcés i Gueye, el millor de l'últim quart.

Amb aquest triomf el Sant Josep aconsegueix una fita inimagniable a principi de temporada, quan l'equip va haver de fer fases per disputar la categoria preferent.