El Sant Josep torna a la Copa Catalunya i el Círcol podria fer-ho aquesta tarda (78 a 68)

0
    26
    18/05/2014
    Joan Arimont va guiar els parroquials amb 21 punts a l'últim quart. El Círcol per la seva banda té una última bala aquesta tarda a les 19:45 al Centre Parroquial contra el Castellbisbal

El Sant Josep va aconseguir vèncer el Circol per 78 a 68 i d'aquesta manera torna a la Copa Catalunya un any després de perdre la categoria.

Els parroquials van patir durant molts minuts, però van saber esperar el seu moment, i amb diferents defenses pressionants, i l'exhibició del jove Arimont, que va fer 21 punts a l'últim quart, va acabar enduent-se el triomf.

El Círcol tindrà una altre oportunitat aquesta tarda a les 19:45 al Centre Parroquial de Sant Josep. Si els de Cesc Castellet són capaços de guanyar al Castellbisbal, també certificaran l'ascens. Sinó, seran el 1r equip que al que se li oferirà una plaça vacant.

Els 2 equips van començar el partit amb molt de respecte cap el rival. Tot i no coincidir en el grup, els jugadors es coneixen molt i sabien quins eren els punts forts i febles de l'adversari. Amb aquest guió, la igualtat va ser la tònica dels primers minuts, en els que Diego i Pau Ruzafa eren els generadors de joc (20 a 20).

Quan el Círcol va començar a treure rèdit del seu joc interior, i de les accions de Toni Forteza prop del cèrcol jugant de 3, va aconseguir imposar el seu ritme. 2 triples de Ruzafa i Quim Forteza ampliaven la renda fins els 11 al descans (26 a 37).

A la tornada dels vestidorsperò , el Sant Josep va fer un pas en defensa i va tornar a entrar en el partit. Mitjançant defenses pressionants a mitja pista amb l'objectiu de desgastar a Ruzafa, van canviar el signe del partit.

El Círcol ja no tenia prou calma per trobar les millors opcions en estàtic, i només anotava amb les accions de David Ribó. A l'altre pintura, els parroquials carregaven molt fort el rebot ofensiu per controlar el joc, i els de Cesc Castellet perdien a David Ribó per lesió.

El partit anava frec a frec i semblava encaminat a un final igualat (60 a 60), però Joan Arimont ho va evitar. El jove escorta parroquial va anotar 21 punts a l'últim quart amb 4 triples que van acabar de rematar el partit i van certificar el retorn del Sant Josep a la Copa Catalunya.

Ara el Círcol té una última bala, aquest diumenge a les 19:45, al Centre Parroquial de Sant Josep contra el Castellbisbal.