Maldonado: “Mai hem tingut sort al tram final”

  0
  SEV_JOV (11).jpg

  17/05/2014
  L'entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado, ha parlat als micròfons de ràdioB on ha lamentat la mala fortuna de l'equip en els finals igualats d'aquest any. "No és massa just pels jugadors", ha apuntat el tècnic, que creu que "l'equip ha donat el 100%"

  L'entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado, ha parlat als micròfons de ràdioB on ha lamentat la mala fortuna de l'equip en els finals igualats d'aquest any. "No és massa just pels jugadors", ha apuntat el tècnic, que creu que "l'equip ha donat el 100%"

  Sobre el partit: "Hem estat molt bé els 3 primers quarts, recuperant la defensa, però a l'últim quart ens han fet 30 punts. Hem fallat algun tir lliure, i el que podia ser al final no ha estat,. L'equip  ha competit bé fent un bon joc. No hem aconseguit culminar-ho i potser ens ha faltat una mica d'encert i de sang freda. Avui els jugadors estan més tocats que altres dies. Veuen que acaba la temporada i que avui tampoc tenen recompensa". 

  Sobre la mala fortuna: "Hem recuperat les sensacions d'abans de l'aturada. Hem fet mèrits per intentar alguna cosa més, però ens ha passat com durant tot l'any, que no hem tingut sort en un final igualat. Hem tingut massa càstigs. Ens ha faltat aquesta part de fortuna molts cops, no només avui. No és massa just pels jugadors, que han fet una bona feina, i que quan han patit cops, sempre s'han aixecat. L'equip ha estat reconeixible allà on ha anat, i m'hagués agradat una mica més de fortuna. Poder dir que hem guanyat un partit per sort. Sempre ens ha sortit creu".

  Sobre com cal aixecar-se: "Cal aixecar-se, seguir treballant, animar-los i treballar bé durant la setmana per fer un bon partit davant la nostra gent. Hem de seguir com fins ara, com un bon equip, com hem demostrat tot l'any, i mirant de competir com hem fet cada dia".

  Sobre la pressió i l'aturada: "A la 1a volta ho vam tenir a casa contra el Sevilla, però no ho vam aconseguir. Després, en aquest final de temporada, estàvem molt ben posicionats, però aquella aturada de 15 dies a falta d'un mes ens va fer perdre el pas. No hem arribat en el nivell òptim i no hem tingut temps entre partit i partit per aturar-ho. Treballant una setmana sencera ens hem tornat a refer Ara cal tornar a aixecar-se, com vam fer a la 1a volta. Sempre hem tornat a fer-ho, amb aquest aspecte com a entrenador estic content"

  Sobre l'assistència de públic la setmana que ve: "Espero que la gent ens recolzi. Ve el 2n classificat que és un molt bon equip. Serà un bon partit i no hi haurà bàsquet fins el setembre. Crec que els jugadors mereixen sentir-se reconfortats. No crec que es puguin fer recriminacions perquè han donat el 100%".