El Santa Coloma es proclama campió de grup (82 a 63)

0
    26
    santa coloma 2.JPG

30/04/2014
    Els de Toni Suàrez es van desfer del Claret i ja pensen en el CBT, el rival a les fases per ser campió de la 2a Catalana

Amb l'ascens assolit fa unes setmanes, dissabte el Santa Coloma es va proclamar campió del grup 1 de la 2a Catalana en imposar-se al claret per 82 a 63

Ara els de Toni Suàrez tenen 2 jornades per arribar amb les millors sensacions a la fase de grups, que l'enfrontarà al CBT, el campió del grup 2 i l'equip que té el millor registre de tota la categoria perquè només ha perdut un partit.

Tot i la diferència final, els colomencs van haver de treballar molt per segellar el triomf. Després d'un primer quart molt fred, el ritme del partit va augmentar en el 2n pels 2 equips. Sense estar còmodes, els campions van marxar als vestidors per darrere en el marcador (31 a 32).

A la represa però, el santa coloma va recuperar els conceptes habituals i tot va començar a sortir sol. Després de 5 minuts d'igualtat, 2 triples de Torres i un de Juanito van obrir la llauna i els locals van poder tancar el quart amb 14 punts de renda (60 a 46). L'últim quart va ser un tràmit i el Claret mai va poder retallar la diferència dels 10 punts.

Aquest dissabte, a les 18h, els de Toni Suàrez visitaran la pista de La Salle Horta.