La Plataforma de la Gent Gran visita la Feria de Abril

  0
  56
  Plataforma Gent Gran.jpg

  30/04/2014 – Més de 110 avis de la plataforma van assistir a la caseta de la Casa de Córdoba a la 43a Feria de Abril per gaudir d'un refrigeri, sorteigs, música i ball.

  110 avis de la Plataforma Social i Cultural de la Gent Gran de Badalona van visitar aquest dimarts la 43a Feria de Abril al Parc del Fòrum, on concretament s’han desplaçat fins a la caseta de l’Asocaición Cultural Andaluza Casa de Córdoba de la nostra ciutat.

   

  A la feria, la gent gran va gaudir d’un refrigeri, sorteigs, música i ball. En anys anteriors, la plataforma es dividia en diverses casetes de Badalona, però enguany només han assistit a la Casa de Córdoba pel “seu tracte personal i perquè els avis es troben molt agust”, confirma la plataforma.  A més, van fer entrega d'un obsequi als membres de la Casa de Córdoba, especialment al seu president, Rafael Gavilán. Destacar que la sòcia Isabel de Mérida va actuar a la caseta davant de centenars de persones.

   

  Per altra banda, la plataforma assegura que avui en dia és l’entitat badalonina amb més socis, ja que l’any 2013 va tancar amb 363 i aquest 2014 estan a punt d’assolir els 400 socis. Des de fa poc, la Plataforma de la Gent Gran de Badalona compta amb una nova junta que el seu objectiu és molt clar, “que la gen s’ho passi molt bé i gaudeixi el màxim perquè s’ho mereixen”. Recordar que el 7 de juny la plataforma celebrarà el seu aniversari al Teatre Zorrilla amb corals i amb la presència de tots els casals d’avis de la ciutat. Més endavant, els avis realitzaran una sortida per visitar els patis de Córdoba.