El Santa Coloma no falla contra l’Alisos (71 a 60)

0
    46
    santako.JPG

03/12/2013
    Els de Toni Suàrez van fer un partit seriós en defensa i recuperen el liderat aprofitant l'ensopegada de La Salle Horta

El Santa Coloma va sumar l'11a victòria de la temporada desfent-se de l'Alisos per 71 a 60 en un partit seriós i amb molt de treball defensiu

Els barcelonins es van imposar en els primers compassos gràcies a la feina sota els taulells de Blanco, el millor dels visitants amb 11 punts al 1r quart (21 a 14).
    Mica a mica però, els colomencs van ajustar la defensa interior i a la mitja part ja havien capgirat el partit (42 a 36).

A la represa, el Santa Coloma sempre va anar per davant gestionant còmodes diferències entre els 5 i els 15 punts. L'Alisos mai va rebaixar els 9 de diferència a l'últim quart i els locals van segellar un nou triomf amb força comoditat.

De nou Àlex López va ser el més destacat del partit. el base va acabar amb 17 punts, 6 rebots, 8 assistències i 8 faltes rebudes per 29 de valoració.

Després del pont, els colomencs aniran a la pista del Claret de Barcelona.