La Minguella B s’endú el derbi i surt del pou (81 a 73)

27
    x publicar bdn.JPG

03/12/2013
    Els de Casagemes van recperar la confiança i van superar a l'UBSA B, que no es v atrobar a la pista

El sènior B de la Minguella va aconseguir el 2n triomf de la temporada i per 1r cop en el que va de lliga, surt de la darrera posició de la classificació.
    El dia en el que debutava Sergio Ortilles com a entrenador, substituint a Francesc Plaza, els blaus van cometre poques errades per imposar-se al sènior B de l'UBSA.

Els de Casagemes van anar gairebé sempre per davant en el marcador. Després dels 5 primers minuts d'intercanvi de cistelles, la intensitat de la Minguella B va provocar moltes faltes i va permetre sumar amb comoditat des del tir lliure per tancar el període amb avantatge (21 a 14).

Al 2n quart, l'UBSA va mirar d'aturar els locals des d'una defensa zonal, però aquest cop la Minguella B tenia prou paciència i confiança per atacar-la amb mobilitat. Un triple de Cuartero va posar la màxima (36 a 23) abans que l'UBSA retallés la diferència amb 2 tirs lliures a l'últim segon (38 a 27).

A la tornada dels vestidors, l'UBSA B va sortir amb una altre cara. Dos triples de Ruiz van iniciar la remuntada amb la que un 3r triple de Valle i un 4rt de Rubén Perez seguit d'una cistella d'ell mateix en contraatac van acabar de capgirar el partit (44 a 45). Ortilles va tornar a fer entrar els pesos pesats a pista, i els blaus van aturar el cop després d'una tècnica a Rubén Pérez (51 a 47).

A l'inici de l'últim quart va arribar l'estocada final de la Minguella B. 10 punts seguits de Pastor (va acabar fent-ne 24) van obrir una escletxa que va acabar sent definitiva (61 a 51). L'UBSA no es trobava a pista i fallava allò infallable sota cistella (66 a 51). Valle i Rubén es van buscar per mirar de revolucionar el partit com han fet en altres ocasions, però Esteve va evitar-ho segellant el partit des del tir lliure.

Amb aquest triomf, la Minguella B avança al Sese B i empata amb el Guinardó, amb el que li té l'average parcialment guanyat. Després del pont mirarà de mantenir la bona sèrie de triomfs a la pista del Martinenc

L'UBSA B per la seva banda es queda amb 3 victòries i 9 derrotes i després de l'aturada rebrà al Sese B, l'actual cuer de la lliga.