El Santa Coloma pateix però garanteix el liderat (66 a 67)

39
    santako.JPG

15/10/2013
    Els colomencs van decidir el partit a l'últim minut a la pista del Sese B

El Santa Coloma va aconseguir el 5é triomf de la temporada en 5 partits i ja és líder en solitari del grup 1 de la 2a catalana.
    Els de Toni Suàrez va haver de suar de valent per derrotar al Sese B, que pel contrari encara no ha guanyat cap partit.

Els de Barcelona van dominar el marcador en els primers compassos aprofitant el desencert exterior dels colomencs, la seva millor arma.
    Tot i això, el Santa Coloma ho va seguir intentant i Juanito Rodriguez, que havia fallat els 3 primers triples, en va encadenar 6 de seguits per trencar la zona del Sese B (31 a 33 min 20).

A la tornada dels vestidors el Santa Coloma va seguir fi de cara a cistella i va aconseguir un màxim avantatge de 12 punts (38 a 50), però el mal final de quart va tornar a deixar-ho tot obert (49 a 50).
    A partir d'aquell moment les alternances en el marcador van ser una constant, fins arribar a l'últim minut.
    Aldrufeu va anotar un triple que tornava a posar per davant al Sese B (66 a 65) però López -el millor de l'últim quart- va forçar una falta en la que es va lesionar, i Juanito va transformar els dos tirs lliures que ja no van fer moure el marcador.

Els colomencs intentaran mantenir el liderat en solitari jugant dissabte a casa a les 19:30 contra el CIC.