Jordà sentencia el Badalonès a Palamós (78 a 71)

24
    j5.JPG

15/10/2013
    El jugador del Palamós va ser el botxí dels Dimonis en un final igualat

El Badalonès va caure a Palamós per 78 a 71 en un partit trepidant i amb moltes alternances en el marcador que només l'encert final de Jordà va decidir pel bàndol local.

El conjunt de la Costa Brava duia un balanç 2-2 havent perdut els 2 partits de fora però havent assegurat el triomf en els 2 de casa
    Des del principi, el Palamós va ser l'equip que duia la iniciativa tant en el joc com en el marcador.

Les bones accions d'Oña i Màlaga, els més agressius de cara a cistella, intentaven neutralitzar l'encert de Jordà, que ja duia 11 punts al 1r quart (19 a 13).
    Al 2n període els Dimonis van ajustar la defensa, i amb un triple d'Oña, que va estar molt actiu, escurçava la diferència (23 a 22), però Brazo va agafar el relleu de Jordà, i amb 8 punts seguits va tornar a obrir el forat abans del descans (35 a 30).

A la represa es van veure els millors moments del Badalonès. La bona defensa va trencar el joc del Palamós, que només podia anotar en penetracions molt forçades o després de rebot ofensiu.
    Al camp d'atac, Màlaga era el més inspirat amb 7 punts consecutius que empataven el partit (43 a 43 min 27), abans que 2 triples de Morales acabessin de capgirar el marcador (50 a 55).

A l'inici de l'últim període el Badalonès va arribar a disposar d'una màxima de 7 punts (50 a 57), però el Palamós mai es va rendir i amb un parcial 9 a 1 igualava de nou el matx a l'equador de l'últim quart (59 a 58).
    A partir d'aquell moment el partit es va endurir i va entrar en una guerra de tirs lliures en la que el Palamós en va sortir més ben parat. Amb 69 a 67, novament Jordà va anotar un triple clau (72 a 67) que va fer anar a remolc al Badalonès en un serial de tirs lliures molt tranquil pels locals.

Màlaga (19 punts) i Oña (17), van ser els millors del Badalonès, que tornarà a jugar dissabte a les 19h a casa contra el Figueres.