El Seagull allarga la seva supremacia (3-4)

0
    29

11/11/2015 – Guanya al camp del Levante Las Planas i ja disposa d’una renda de nou punts vers la UE l’Estartit, segon classificat oficiós després del Barça ‘B’.

El CE Seagull de Jordi Ferrón afrontava la vuitena jornada del campionat de lliga a la Segona Divisió Femenina amb un objectiu clar: aconseguir un cop d’efecte important al camp d’un dels seus principals rivals.

Les gavines, invictes a la lliga, podrien tornar a protagonitzar una gran gesta guanyant a Sant Joan Despí contra el Levante Las Planas, certificant així la seva vuitena victòria en vuit partits.

Durant els primers 45 minuts de l’encontre, al Municipal de Les Planes es veurien fins a cinc gols. El Seagull dominaria la primera mitja hora, posant-se per davant gràcies a un penal transformat per Alba Gordo (17’) i ampliant la seva renda amb dues dianes de Bea (22’) i Laura (27’).

Abans del descans, però, una combinació finalitzada per Sara Serna (37’) i un gran gol de falta de Rocío (45’) obririen novament el partit. Ja al segon temps, Cone aconseguiria fer pujar el 2 a 4 al marcador (47’), tot i que María González apareixeria per acostar novament el Levante just després (51’).

Superada la tensió final, l’equip de Jordi Ferrón seria qui s’enduria al calaix el resultat. Gràcies als tres punts sumats a Sant Joan Despí, el Seagull reforça encara més la seva condició de líder del grup III.

El bloc badaloní ja té 24 punts, nou més que l’Estartit (15) i el Levante (15). El filial del Barça és segon (22), però com que no pot ascendir a Primera no s’ha de tenir en compte a nivell classificatori.