El Seagull canviarà d’any mantenint-se primer (0-0)

  0
  40
  DSC_0482_0.JPG

  11/12/2016 – Les gavines empaten a casa conta un Igualada ultra defensiu i aprofiten l’error del Barça ‘B’ en el derbi de filials.

   

  Per a qualsevol equip, sumar en una setmana de triple partit sempre és important, i més si el teu principal perseguidor cau derrotat. El Seagull arribava al darrer compromís oficial previ al Nadal buscant allargar el seu moment més dolç, però l’Igualada no li posaria gens fàcil.

   

  El filial del Barça (32), segon classificat, queia derrotat a Sant Adrià a mans de l’Espanyol ‘B’ (1-0), fet que li donava a l’equip de Ferrón una bona opció de reafirmar-se com a líder. Les blaves, ara amb 35 punts, toparien amb un adversari que apostaria per tancar-se al darrere i esperar algun error local.

   

  Durant tot el matx, el Seagull gairebé monopolitzaria la possessió, però el fet de trepitjar camp contrari no duria les gavines cap a un excés d’ocasions perilloses. Carla Morera seria qui més a prop estaria de marcar, desaprofitant un mà a mà amb la portera de l’Igualada i no rematant una altra jugada a l’interior de l’àrea.

   

  “Si no ens hem endut la victòria ha estat pels mèrits de l’Igualada. Ha fet un partit molt sòlid”, destacava Jordi Ferrón un cop finalitzat el xoc. Segons el tècnic badaloní, “el punt pot semblar dolent, però si algú es pensa que el rendiment que està oferint l’equip és fàcil d’aconseguir va molt equivocat”.

   

  Ferrón creu que “mantenir el ritme” que està exhibint el Seagull “no és gens fàcil”. “No tinc res a retreure a les jugadores, tot el contrari. Jugar tres partits en una sola setmana no és senzill”, valorava.

   

  “Les jugadores mereixen gaudir de les festes de Nadal sentint-se líders. Entrenarem el màxim possible durant aquests dies, però no planificarem amistosos. Volem gaudir una mica d’aquesta situació”, afegia l’entrenador del Seagull.

   

  En principi, el cos tècnic no està buscant “res específic” per solucionar la baixa per lesió de Serna. “Cobrir la seva absència és molt complicat”, deixava clar Ferrón.

   

  Després del Nadal i del canvi d’any, el líder del grup III de la Segona Divisió Femenina visitarà Mallorca per enfontar-se al Collerense, rival de la part alta. Les gavines entraran al 2017 sent les millors de la lliga.