El Seagull cau al camp del Pradejón, rival directe per la salvació (3-0)

0
    40
    CES

El Seagull va patir la quarta derrota seguida al Municipal de Pradejón (La Rioja) davant el Pradejón (3-0), rival directe per la permanència a Reto Iberdrola.

Les ‘gavines’ van patir una desfeta en què Yanguas va avançar les locals al minut 37 de partit, amb una rematada de cap que va superar Alba Sánchez sota pals.

Tot i les opcions de mantenir-se amb possibilitats d’anivellar el partit a la represa, el Pradejón va augmentar la diferència al tram final. Novament Yanguas va apropar les locals a la victòria i Carmen va sentenciar l’enfrontament al darrer minut.

Amb aquesta nova ensopegada, l’equip de Salvador Jaspe es manté en posicions de descens a Nacional amb 9 punts.

Aquest cap de setmana no hi haurà competició i el proper partit de lliga serà dissabte 16 d’abril amb la visita de l’Athletic B a l’Estadi (17:00h).

Suport de la presidenta a La Rioja

En aquest context complicat de l’equip, la mentalitat i el suport anímic és un dels factors que més cal treballar i reforçar. Per aquesta raó, la presidenta del club, Pilar Ruiz, va viatjar a La Rioja per transmetre el seu suport al primer equip. Una situació en què les ‘gavines’ s’han de reforçar psicològicament.

El Juvenil B somia amb l’ascens

D’altra banda, el Juvenil B blau és la gran sensació de la temporada al planter del Seagull.

El conjunt de Dani Maldonado va superar la Guineueta (1-2) fa dues jornades, líder del grup 4 de Segona Divisió, i les ‘minigavines’ depenen d’elles mateixes en les darreres tres finals de lliga per proclamar-se campiones de lliga i ascendir a Primera Divisió.

Un premi merescut a la feina de tota la temporada.