El Seagull debuta per la porta gran (4-1)

0
    26
    DSC04330.JPG

Debut per la porta gran del Seagull. El gran favorit català a disputar la promoció d'ascens a Primera Divisió no ha decebut en el retorn de la Lliga i ha vençut un Europa competitiu per 4 gols a 1 a l'Estadi Municipal de Badalona. Amb el marcador en contra a la represa, les europeistes han deixat sense vigilància la parcel·la defensiva i les badalonines ho han aprofitat per rematar el partit al contraatac.

El matx ha arrencat amb el guió previsible. El conjunt de Jordi Ferrón ha portat la iniciativa durant els primers minuts i a pilota aturada han arribat les primeres ocasions de perill de les locals. El travesser ha expulsat una rematada de cap de Pilar Garrote al minut 5 però en la segona aproximació ja no s'ha perdonat. Carla Morera ha fabricat una jugada personal per la banda esquerra i des de la frontal ha situat la pilota a l'escaire, fent impossible l'estirada d'Ariadna Sáez.

L'avantatge mínim de les blaves no ha enfonsat l'equip de Gràcia i ha buscat la profunditat i velocitat de Xiki per banda dreta però sense sort. La velocitat de Morera al bàndol local ha estat frenat per les visitants, bloquejant qualsevol atac del Seagull. Ja al minut 31, l'Europa ha tret petroli en una pilota morta a l'àrea petita i Carla ha ficat el peu per igualar el matx en la primera rematada escapulada entre els tres pals. Aquest impuls visitant, però, no ha durat gaire. Abans de marxar a vestidors, una cursa de Pilar Garrote per banda dreta l'ha finalitzat Irina Uribe per retornar l'avantatge al seu equip.

La represa s'ha iniciat amb un pas endavant de l'Europa, buscant l'empat amb pilotes penjades i xuts molt llunyans, fàcils per una segura Brígid sota pals. Amb l'Europa més ofensiu al segon temps, el Seagull ha rematat el partit a la contra, amb Irina Uribe i Pilar Garrote de protagonistes. Els espais en defensa del conjunt de Toni Camacho han estat els camins de les badalonines per sentenciar el matx. Irina Uribe ha establert el 3 a 1 en un mà a mà i Garrote s'ha sumat a la festa poc després amb una acció idèntica. Tres primers punts de la temporada d'un Seagull que somriu des de l'inici. Per la seva part, l'Europa ha batallat durant bona part del partit a la llar d'un dels aspirants al títol de Lliga.