La primera victòria es resisteix

  0
  18
  Dml-WZMXcAYJUGJ.jpg

  08/09/2018 – Empat sense gols entre el Badalona i el Teruel a l'Estadi. Debut de quatre jugadors en l'equip de Calderé i bones sensacions, tot i el resultat.

  Empat sense gols entre el Badalona i el Teruel a l'Estadi. Debut de quatre jugadors en l'equip de Calderé i bones sensacions, tot i el resultat. El primer triomf de la temporada se li resisteix al Badalona de Ramon Maria Calderé. Tampoc davant el CD Teruel, un equip que la temporada passada jugava a tercera divisió, el conjunt escapulat ha aconseguit els tres punts. Amb tot, la imatge ha estat molt més bona que en la primera jornada, contra l'Espanyol B. La manca de conjunció dels jugadors, alguns d'ells incorporarts fa dues setmanes, es nota. Per altra banda, el debut de Giva, Nana, Natalio i del porter Perales ha deixat bones sensacions.

  El Teruel ha ofert una bona imatge a l'Estadi. Lluny de tancar-se a pany i forrellat, ha buscat la porteria escapulada i ha tingut les seves opcions. També el Badalona ha pogut marcar, especialment en el tram final de la primera part i en l'inicial de la segona. El zero a zero final, en tot cas, ha estat un resultat just.

  Fitxa tècnica

  Badalona: Perales, Albarrán, Escudero, Estellés, Moyano, Robusté (Nana, 59'), Iván Agudo, Marc Carbó, Natalio, Boniquet (Sergi Garcia, 61') i Giva (Chacopino, 71').

  Teruel: Valera, Lou (Navarro, 69'), Aspas, Cabetas, Duran, Ainoza, Mera, Iñaki (Leira, 63'), Hamza (Becerra, 63'), Jamelli i Gabi.

  Àrbitre: Pulido Santana. Va amonestar Robusté i Marc Carbó, del Badalona, i al visitant Jamelli.

  Públic: 685 espectadors.