El Seagull deixa enrere les posicions de la fase d’ascens (2-1)

0
    25
    M.E

La millora progressiva del Seagull encara no ha tingut el seu premi en forma de punts o victòria. Les ‘gavines’ encara arrosseguen el confinament que les va mantenir durant pràcticament mes i mig sense competir però és qüestió de temps que el conjunt d’Ana Junyent pugui retrobar-se amb la seva millor versió a la gespa. Per tercera jornada de forma consecutiva, les blaves van caure a Palma de Mallorca contra el Collerense i per un marcador idèntic al de fa una jornada, contra l’Athletic Club B (2-1).

El Seagull va haver de disputar el matx en un escenari gens habitual, amb unes dimensions de camp petites i adaptar-se a una proposta de futbol del rival més directe. El marcador no es va moure al primer temps i a la represa va ser el Colle qui va estrenar l’electrònic.

Les mallorquines es van avançar amb una pilota lateral que va rematar de cap de Cano al fons de la porteria. Gerro d’aigua freda al minut 61 de partit però que no va enfonsar les badalonines, ni de bon tros. Les blaves van intentar igualar el matx però, malauradament, es van trobar amb la segona diana local. Gabi Gutiérrez va sentenciar el matx aprofitant una errada en la sortida de pilota rival.

Sense gaire temps per anivellar el partit, la capitana Alba Gordo va escurçar diferències al darrer minut amb un gol de penal. Derrota per la mínima però un pas més a prop de poder tornar a gaudir del Seagull de la primera volta.

Les ‘gavines’ ja són sisenes a la classificació amb 19 punts i aquest dissabte (13:00 hores) s’haurà de tornar a suar de valent contra el Zaragoza a l’Estadi.