El Badalona es retroba amb la victòria a l’Estadi i s’oxigena (1-0)

0
    41
    Flash BDN

El CF Badalona va posar punt final a una dinàmica de dues derrotes seguides després de superar la Unió Esportiva Olot a l’Estadi amb una diana de Valentin Merchán al tram final de la segona meitat (1-0).

El primer temps al temple escapulat es va desenvolupar força anivellat. Esteban Aparicio, Chema Moreno i Néstor Albiach van generar les ocasions escapulades durant els 45 minuts inicials però les intervencions del porter visitant van salvar el primer gol dels badalonins. Álex Sánchez no va haver de patir gaire sota pals.

A la segona meitat, Eloi Amagat va generar la primera ocasió de l’equip de Gabri Garcia però Álex Sánchez va aturar l’intent dels visitants. Bons minuts del porter escapulat sota pals i també del capità Moyano. Sense generar-se les mateixes ocasions que fa dues jornades davant el Nàstic, el Badalona va aprofitar una de les més clares per avançar-se al marcador. Servei de cantonada per part de Galindo i cop de cap de Valentin Merchan al fons de la xarxa. Un a zero i victòria per la mínima del Badalona.

Els de Manolo González es mantenen a la part alta de la classificació tot i estem vivint una temporada molt igualada. Més enllà del triomf, la part negativa de la jornada van ser les lesions de Josep Jaume i Goyo al primer temps.

Manolo González

“Amb la pilota ens ha costat una mica i les lesions no han ajudat gaire. Sense jugar bé, hem tingut ocasions i era molt important guanyar”.

“A pilota aturada estem bé però aquesta temporada ens costa aprofitar-ho. Estem en una categoria igualada i l’estratègia té molta importància”.