El Seagull finalitzaria la temporada durant la primera quinzena del mes de juny

  0

  La competició Reto Iberdrola aturada. D’acord. Però, fins quan? Ara com ara, la Segona Divisió de futbol femení no perillaria, ja que la flexibilitat de dates encara és molt ampla i el sistema de competició és prou apte perquè la finalització de la lliga es pugui endarrerir força.

  Al campionat del Seagull encara li resten fins a vuit dates per a la seva conclusió: Pozuelo (partit ajornat), Eibar (partit ajornat), Parquesol (29/03), Osasuna (05/04), AEM (19/04), Madrid B (26/04), Racing (03/05) i Alavés (10/05). Parquesol i Osasuna també són carn de suspensió.

  I, com en ocasions anteriors, la campanya sempre conclou massa d’hora si la comparem amb d’altres lligues que finalitzen a finals del mes de juny o fins i tot al juliol. Si la temporada recuperés la seva normalitat a partir de la jornada davant el Parquesol, 29 de març, es podrien recuperar les dues dates ajornades (J23 i J24) un cop finalitzés la jornada 30, la darrera. La no professionalització de la categoria suposaria una quimera traslladar aquests dos partits entre setmana, amb l’afegit que aquest curs el primer classificat de cada grup assoleix l’ascens a Primera Divisió de forma directa, sense haver de disputar cap promoció d’ascens.

  A partir de la pròxima setmana, la RFEF plantejarà quins són els diferents escenaris sobre la taula. El Seagull no es planteja, ni de bon tros, que la competició es pugui suspendre i torni a començar de zero el pròxim curs. Ara com ara, la Lliga podria finalitzar durant la primera quinzena del mes de juny.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí