El Seagull imposa el seu ofici a Sant Adrià (2-3)

0
    33
    IMG_6390.JPG

21/02/2016 – El Sant Gabriel topa amb el gran treball tàctic realitzat pel conjunt de Jordi Ferrón, el qual hauria de patir durant la segona meitat.

En la millor entrada de la temporada al Ruiz Casado, el Sant Gabriel es quedaria sense poder puntuar contra un dels aspirants al play-off d’ascens: el CE Seagull. Les gavines, molt més efectives en atac, gaudirien d’ocasions suficients per sentenciar el derbi durant la primera meitat, però un gol d’Abril Rodríguez a 20 minuts per la conclusió obriria de nou el desenllaç del xoc.

El Seagull necessitaria consumir un temps escàs del cronòmetre per traslladar al marcador la seva condició d’equip superior. Les badalonines, menys tècniques però més sòlides i experimentades, oferirien des de l’inici del partit una gran demostració de com castigar les errades del rival.

Durant el primer quart d’hora de partit, dues concessions defensives comeses pel Sant Gabriel s’acabarien convertint en gol visitant, fet que li complicaria molt les coses a l’equip de Carlos Romero.

Per obrir el marcador, Xènia Royo remataria a plaer des del segon pal un servei de córner que es passejaria per l’àrea adrianenca sense que cap jugadora del Santgra intervingués per allunyar el perill (4’).

El 0 a 1, però, no frenaria l’ambició competitiva de les futbolistes dirigides per Jordi Ferrón, les quals tornarien a penalitzar la manca de contundència blava amb el pitjor càstig possible.

Quasi al límit del quart d’hora de joc, una falta lateral servida des de la banda dreta deixaria totalment sola Laura Rey a l’interior de l’àrea. La davantera del Seagull tindria la calma suficient per controlar l’esfèrica i superar l’intent d’aturada de Noe amb una vaselina preciosa (14’).

Abans del descans, la portera del Sant Gabriel encara hauria d’intervenir en dues ocasions molt clares de les gavines. Peke engaltaria una potent fuetada des de la frontal que acabaria sortint a córner, mentre que Rey tornaria a topar amb Noe en un mà a mà que hauria suposat el 0 a 3.

El Santgra, amb més possessió però sense la verticalitat del Seagull en els últims metres, miraria de reaccionar buscant Tania Moyano i Lupe Martínez, però les visitants es mostrarien impecables en defensa. De fet, l’equip de Romero no xutaria entre els tres pals en tot el primer temps, sent dos xuts llunyans de Moyano les úniques aproximacions perilloses adrianenques.

A la represa, l’àrbitre perdonaria un clar penal de Campa comès contra Yosse (52’), decisió que coincidiria amb el pas endavant efectuat pel Santgra. El conjunt adrianenc disposaria de més presència ofensiva amb la sortida d’Abril Rodríguez al terreny de joc, jugadora que oferiria el seu primer avís al 55’, rematant a la mitja volta sense agafar porteria.

Tot seguit, Júlia Roca provaria els guants de Raquel des de la llarga distància (63’), demostrant una vegada més la voluntat de reacció local. El gol, però, no arribaria fins al minut 70, en una jugada d’Abril que aniria a parar al travesser en primera instància però que la davantera s’encarregaria de finalitzar amb encert (70’).

A partir de llavors, el Sant Gabriel començaria a creure en les seves opcions, i més després que Noe bloqués de forma providencial una voleia de Xènia Royo que hauria suposat la sentència (79’).

L’empenta gabrielista s’allargaria fins als darrers deu minuts, tram del matx on el Seagull seria capaç de sentenciar. Pascu, traçant una bona diagonal, apareixeria al primer pal per rematar al primer toc una bona acció d’estratègia cuinada per l’equip de Ferrón (80’).

El 1 a 3 enfonsaria les aspiracions locals, tot i que el Sant Gabriel podria marcar el seu segon gol en una de les últimes accions del partit. Orteu, a la sortida d’ún córner, establiria el 2 a 3 definitiu al Ruiz Casado (90’), diana que no serviria per forçar l’empat.

Amb aquest resultat, el Seagull (42) trenca una mala ratxa de dues derrotes seguides i es manté a set punts del tercer, l’Estartit (35). El Sant Gabriel (17), per la seva part, no aprofita la derrota de la PBB La Roca (16) i continua marcant la salvació al grup III de la Segona Divisió Femenina.