El Seagull mou fitxa i comença a confeccionar la temporada 2019 – 2020

  0
  56
  Xavi García

  Cinc dies després de tancar el curs 2018 – 2019, el Seagull ja ha començat a treballar en el curs vinent. Les ‘gavines’ han anunciat els primers moviments i, més concretament, les primeres sortides de jugadores del club. Sara SernaMónica Orteu, Núria Llop, Brigi Llevat i Aina Torres no continuaran formant part de l’equip de Jordi Ferrón la pròxima temporada, a la Primera Divisió B.

  Tot i que el club no ha puntualitzat si seran les úniques absències durant el curs vinent, són cinc noms on destaca el de Sara Serna. La davantera sabadellenca ha hagut de superar una campanya difícil pel que fa a lesions però s’ha recuperat amb bona dinàmica i olfacte golejador, amb 9 gols al sarró. Des de fa un parell de setmanes, Serna s’entrena amb el CE Sant Gabriel i no es descarta la seva incorporació el pròxim curs.

  L’altre nom cridaner de la llista d’adéus és el de Brigi Llevat. La veterana portera va arribar durant el passat estiu a l’Estadi per reforçar la porteria blava i ha estat titular durant bona part del curs, encaixant una mitjana de 0,7 gols per partit.

  Pilar i Núria Garrote, Laia García, Abril Moreno, Caballero, Clàudia Montagut, Yosse González, Alba Guerrero, Alba Gordo, Xènia Royo, Anna Pascu, Mar Torras, Queralt Gómez, Carla Morera, Irina UribeLeti Viñole són els noms de llistat de jugadores que a hores d’ara, si no hi ha més novetats, formarien part del futur grup.

  D’altra banda, l’Assemblea de la RFEF va ratificar durant aquesta setmana un nou model de competició, el qual podria crear una categoria paral·lela a la Primera Divisió B.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí