El Seagull suma un punt a Astúries contra l’Sporting (1-1)

0
    31
    Xavi Garcia

Segon desplaçament seguit en què el Seagull treure punts. Aquesta vegada però, s’havia desplaçat a Astúries per enfrontar-se al cuer, l’Sporting de Gijón. Fins aleshores, les asturianes únicament havien sumat una victòria en sis partits disputats. Un escenari relativament òptim per guanyar i augmentar la diferència amb les posicions de descens. Malgrat tot no seria fàcil. La pressió i la confiança que les asturianes ja havien demostrat a casa seva en ocasions anteriors, va provocar que les badalonines només sumessin un punt en aquesta setena jornada.

L’equip asturià va saltar al camp amb una marxa més que les badalonines i plantejament clar i moltes ganes de lluitar per avançar-se al marcador, mentre que les ‘gavines’ van aconseguir calmar els nervis dels primers instants per fer front a l’atac local.
    L’Sporting va anar de menys a més durant el tram inicial, topant-se amb una sòlida defensa badalonina però amb dificultats per crear oportunitats de gol.

La insistència i el joc directe de les asturianes va desencadenar en el gol d’Irene al minut 24, després d’una pilota centrada des de la banda dreta i un xut molt difícil de parar.
    La diana local, però, va fer reaccionar el Seagull. L’equip d’Ana Junyent va buscar l’empat i el va trobar al minut 39, quan Nuria Garrote va aprofitar una pilota descuidada de la portera per marcar. El gol de la badalonina va tenir com a conseqüència la lesió de Garrote minuts més tard, substituïda per Barea.

La dinàmica es va mantenir al segon temps, sense gols i més dominat pel conjunt català però sense aconseguir desencallar el resultat.

L’empat manté les gavines a la part mitjana de la classificació i diumenge tornaran a jugar contra un equip en posicions de descens, el Pozuelo madrileny. El matx serà diumenge a les 12:00 hores a l’Estadi.