El Seagull tanca la plantilla

  0
  89
  IMG_8253.JPG

  18/07/2016 – L’arribada de Carla Morera, migcampista procedent del Cerdanyola, és la darrera cara nova que completarà l’equip de Ferrón.

   

  El CE Seagull ha donat per acabat el capítol de noves incorporacions per la temporada 2016-2017. La formació dirigida per Jordi Ferrón ha patit només quatre baixes, moviments que el club ha cobert realitzant fins a set fitxatges.

   

  Per tant, el Seagull de l’any vinent gaudirà de més fons d’armari, condició que Jordi Ferrón es volia assegurar per no patir tant amb les lesions. La plantilla del primer equip blau gaudirà de 20 fitxes després que el club hagi arribat a un acord amb Carla Morera Rincón (1995), migcampista procedent del Cerdanyola.

   

  Les vallesanes han baixat a Preferent i veuen com una de les seves jugadores més fidels marxa a un projecte ambiciós. Carla Morera juga des dels deu anys al Cerdanyola i ara fa les maletes per reforçar el projecte del Seagull.

   

  Totes les cares noves es van trobar fa uns dies el Municipal de Montigalà per oficialitzar la seva arribada a Badalona. Sara Serna, Carol Miranda, Leti, Queralt Gómez, Mireia Nagel, Sara Navarro i Carla Morera ja formen part de la família de les gavines.