El Seagull tanca la temporada amb una segona volta invicta (2-2)

0
    55
    CES

La cloenda de la temporada 2020 – 2021 per al Seagull va finalitzar amb un empat a l’Estadi. El conjunt d’Ana Junyent, qui no continuarà dirigint les ‘gavines’ el proper curs, va superar un matx disputat davant el Real Sporting, amb els deures de la permanència encara en joc. L’equip badaloní va gaudir de nombroses ocasions per guanyar el partit a l’Estadi però no va poder foradar prou la porteria visitant per superar el conjunt visitant, en un matí molt calorós a Badalona.

Irina Uribe va aprofitar un regal de la portera asturiana Ohiana al primer temps per avançar les ‘gavines’ però l’alegria al bàndol badaloní no va durar prou. Un minut després, Millene igualava el marcador amb un xut precís a l’àrea petita. Tot i això, el Seagull va generar molt perill durant el primer temps, sense poder traduir-se en ocasions clares de gols.

A la represa, Irina Uribe, Ainhoa Marín i Nuria Garrote van poder recuperar l’avantatge per a les badalonines però la successió d’ocasions i arribades no van acabar al fons de la porteria.

En una acció aillada, l’Sporting va capgirar el marcador en una acció individual d’Erika. Al tram final, però, Simona Botero va anivellar novament el marcador després d’engaltar un refús de la defensa visitant a l’interior de l’àrea però la remuntada de les ‘gavines’ no es va poder culminar. Al darrer minut, Aída va evitar el 2-3 sota pals amb una aturada providencial.

Un punt treballat a l’Estadi per finalitzar la temporada al cim del grup Nord D de Reto  Iberdrola amb 43 punts i la propera temporada ja al cap a partir de la setmana vinent. Molta bona feina, Seagull!