El segon partit de lliga, aquesta tarda contra el València Mestalla

  0
  s.png

  01/09/2012 – L'equip mirarà de treure algun punt de la seva visita al filial valencianista. El partit es jugarà a partir de les set d'aquesta tarda a la Ciutat Esportiva de Paterna

  La present temporada s'albira llarga i canviant. Pel Badalona i per la majoria d'equips que composen el grup tercer. Per tant, pretendre que tots els dies es guanyi i, encara més, que es jugui tant i tan bé com es va fer en la primera jornada contra l'Alcoià, és una pretensió inaccessible, una aspiració fantasiosament irrealitzable. Però sabent que això serà així -que l'equip tindrà segur dies millors i pitjors- la intenció, d'entrada, ha de ser sempre la d'aspirar a copiar el joc, la intensitat i l'eficàcia del partit de l'Alcoià. El primer enfrontament de lliga serveix a l'equip com a model a seguir en tots els aspectes. Ser el revers idèntic de la imatge de dissabte passat no serà fàcil, però com a mínim l'equip ha de mirar d'assemblar-se el màxim. 

   

  Aquesta tarda, d'entrada, els condicionants canvien respecte al dia de l'Alcoià. L'equip no juga a casa i, com ja va quedar demostrat a la Copa contra el Llagostera, aquest no és pas un aspecte trivial. Davant estarà un equip segurament menys experimentat i competitiu que el de dissabte passat, i també que el propi Badalona, però també més talentós. I el talent el que té és que és del tot imprevisible. Els filials, per regla general, son tan capaços de fer partits brillants en què no deixen opció a la rèplica com de tenir dies desastrosos, en què la manca d'encert no s'anivella amb ofici, pel simple fet que aquest encara ni existeix. Aquest València Mestalla és un equip àmpliament renovat, que ha acomiadat poc a poc als grans referents dels últims anys, que ja s'han assentat a Primera, i que mira ara de trobar una nova generació de promeses. Nou són els futbolistes que continuen respecte a la temporada passada, quan el filial valencianista va passar sense massa pena ni glòria per la categoria, acabant tretzè. 

   

  Paterna no és un feu especialment propici pel Badalona. Ambdós equips s'han enfrontat quatre vegades, amb un balanç de tres victòries locals i una escapulada. El curs passat, el València Mestalla va vèncer per la mínima (1-0) a la novena jornada. Per mirar d'igualar una mica l'històric de resultats, Albert Càmara no podrà comptar aquesta tarda amb Méndez Canario ni Javi Moreno, que arrosseguen problemes físics. La llista de setze jugadors que el cos tècnic ha decidit emportar-se a València la formen: Marcos, Álex Sánchez, Gallardo, Bermudo, Sobregrau, Pelegrí, Ferrón, Xavi Muñoz, Joaquin, Borja Abenia, Juanma, Bayón, Joan Grasa, Robert, Gabri i Manolo Bueno. És a dir, que els tres únics descartats són Fabricio, Sergi Pérez i Sergio Cortés, que van ser titulars en el partit de Copa del Rei.