El segon quart derrota el Joventut; la Minguella fa un miracle

0
    31
    DSC07118.JPG

El Joventut Femení va caure a La Plana davant el Bàsquet Almeda a la darrere jornada de la primera volta de Copa Catalunya (44-64) una derrota que es va decidir al segon quart. El partit a Badalona va arrencar amb ambdós conjunts poc encertats al quart inicial (9-13). Tot i això, el conjunt de Cornellà va sumar un parcial de 0-15 al segon període que pràcticament sentenciava el partit (9-28).

A la represa, el conjunt de Toni Madrid va millorar els números en atac tot i que les groc-i-negres no van reduir velocitat en atac (31-48). La mínima diferencia al darrer quart es va reduir als onze punts (44-55) però l'Almeda va recuperar una màxima de 20 punts abans de finalitzar el matx (44-64).

A Primera Catalana, la Minguella va retrobar-se amb la victòria i ja suma tres triomfs aquesta temporada. El conjunt de Carlos Esteve va lluitar a remolc en un partit dominador del Premià des de la línia de 6,75 (12-24). Aquest desavantatge de 12 punts es va ampliar a 18 (12-31) i va ser quan el miracle badaloní es va començar a cuinar. Un parcial de 12-0 (24-31) tancava el segon quart però a la represa es va despertar el conjunt maresmenc (32-46). Al darrer quart, un parcial espectacular de 24-4 (56-52) va decantar la victòria a favor de la Minguella.

D'altra banda, el Sant Andreu Natzaret de Ricard Gómez disputava un duel directe a la part alta de la taula contra el Sant Fruitós. A Pomar, però, el domini des de l'inici va ser visitant gràcies a un parcial inicial de 2-11. El Natzaret va igualar el matx al segon període (18-20), tot i que sempre a remolc al marcador (25-33). A la represa, les badalonines no van desaprofitar els tirs lliures per reduir la diferencia als sis punts (41-47). Tot i això, la derrota no es va poder evitar (57-69).

A Segona Catalana no vam poder celebrar cap victòria badalonina. La Unió Bàsquet Llefià va caure a la pista del Cornellà (60-50) i el Círcol davant el Terrassa B (58-50). Finalment, a Tercera, el Natzaret B va sumar el triomf contra el Ripollet B (5-48), el filial de la Minguella va ensopegar contra el Premià B (47-58), el Círcol B va esmicolar el Maristes de Mataró (77-54), el Sant Josep va guanyar a Mongat (46-66), el Joventut B va caure a Barberà (58-38) i el Badalonès va sumar dos punts a Tiana (43-54).