El Sant Josep brinda un ‘All-Star’; creu a Copa; la Minguella encén motors

0
    37

El CB Coalci Sant Josep va convertir el desplaçament del CB Cantaires Tortosa en un autèntic malson. El conjunt de Sergi Vives, liderat per Will Truss (25 punts, 12 rebots i 33 de valoració), ja manava 29-14 al final del primer quart. El domini badaloní es va intensificar encara més al segon període (53-33).

A la represa, els parroquials van mantenir el gran estat de forma amb una distància que es va mantenir als 20 punts al final del tercer quart (76-55). Tots els registres, tant en joc interior com exterior, es van acabar de confirmar a favor del Sant Josep als darrers 10 minuts en el millor partit de la temporada en puntuació (102-76). Amb aquesta nova victòria, els de Vives defensen la sisena posició (6/2) amb un partit menys en una classificació molt igualada.

A Copa Catalunya, el Bàsquet Pia Sabadell va donar la sorpresa a La Plana davant el Maristes de Lluís García. Tot i que els badalonins van controlar el primer (18-14) i segon quart (43-34) amb un increïble encert de 9 triples (4 Franch i 3 Oleart), els sabadellencs van aixecar 12 punts de diferència a la represa. El control al marcador sempre va ser badaloní però la distància al final del tercer quart només era de 3 punts (62-59). El Sabadell va capgirar el marcador amb un parcial de 16-23 al darrer quart i van condemnar l'Ademar a la segona derrota consecutiva. El partit del Badalonès davant el CB Artés es disputarà a La Plana el pròxim dissabte 23 de desembre a les 19:30h.

Al grup 2, el Círcol de Juli Jiménez va caure a la pista de l'Alpicat en un matx que va arrencar a remolc (21-15). Un parcial de 5-19 va ser la millor ratxa anotadora dels badalonins, amb un marcador de 37-40 al descans. Els locals van capgirar novament el marcador a la represa (45-40) però la igualtat era màxima al final del tercer quart (55-57). Una pobra anotació de 12 punts del Círcol contra els 23 de l'Alpicat van sentenciar els badalonins a la derrota (82-69).

A Primera Catalana la cara amable de la moneda va donar sort a la Minguella. L'equip de David Martín va sortir victoriós de la pista del Bisbal Bàsquet. Tot i això, el triomf no va ser fàcil, ja que al primer quart la diferència era d'onze punts en contra (22-11). La Minguella va encendre els motors abans del descans amb 25 punts corals (26-36) i desactivant l'atac local. A la represa, el domini badaloní es van intensificar (39-57) fins a la victòria final (51-77).

Una categoria per sota, el Badalonès B va superar sense dificultats el Martorell (82-68). Finalment, a Tercera Catalana, el Natzaret es va imposar al Sant Josep B (69-62), el Círcol B va superar la UB Mir (83-50), l'ABB va caure a casa contra la Minguella B (65-74), la Cultural va guanyar la UB Llefià (75-90) i el Maristes B va sumar els dos punts davant el Diagonal (70-87).