El sènior ‘B’ del CTT Badalona jugarà a Primera Nacional: el club confirma els dos ascensos dels seus primers equips

  0
  20139858_10155321369371488_4562840044629110176_n.jpg

  17/07/2017 – El Titus Badalona, format per Nolis, Serra, Lloret, Bocanegra i Seoane, ha assolit l'ascens a la categoria de bronze del tennis taula espanyol.

   

  Un cop confirmat l’ascens del primer equip a la Divisió d’Honor, segona millor lliga del país, al CTT Badalona encara li mancava viure una altra gran alegria. El seu sènior ‘B’ ha rebut la confirmació per part de la Real Federación Española de Tenis de Mesa que tindrà plaça a Primera Nacional.

   

  Després d'una dura fase regular en la qual van ser subcampions, els badalonins es van desplaçar a Extremadura per disputar la fase d'ascens. A Don Benito els blaus no van començar amb bon peu i una derrota davant l'Alacant (2-4) en el primer partit va complicar molt les coses.

   

  Tot i així, l'equip es va refer i va derrotar als canaris del Defense La Palma (4-2) i als mallorquins del Club Palma (4-2), aconseguint passar el primer tall com a segons de grup. L'endemà, a l'encreuament definitiu, el CAI de Saragossa va deixar el CTT Badalona sense premi.

   

  Pel projecte del club, aquest ascens resulta vital, ja que permetrà a Miranda i Carrión continuar a Primera. Nolis, capità del Titus, i el jove aleví Pau Lloret completaran el nou equip de primera, a l'espera de concretar qui serà el cinquè jugador. A més, aquesta notícia garanteix una escala més constant de progressió des de la base fins al sènior de Divisió d’Honor.