El servei de Wi-Fi públic s’estén a la plaça de Trafalgar i al parc de Lloreda

  0
  Plaça Trafalgar amb senyals Wi-Fi.jpg

  12/03/2014 – L’Ajuntament de Badalona ha posat en funcionament dos nous espais amb Wi-Fi gratuït a la plaça de Trafalgar i al parc de Lloreda.

  L’Ajuntament de Badalona ha posat en funcionament dos nous espais amb Wi-Fi gratuït a la plaça de Trafalgar i al parc de Lloreda. D’aquesta manera s’amplien les zones on els ciutadans poden trobar punts punt d’accés a Internet gratuït, 24 hores al dia. Recordem que el mes de gener ja va entrar en funcionament el servei BDN Wi-Fi a la plaça de la Vila.

   

  La instal·lació d’aquests punts d’accés a Internet és fruit de l’acord establert entre l’Ajuntament de Badalona i l’empresa de telecomunicacions Jazztel. L’acord contemplava la instal·lació de vuit punts Wi-Fi gestionats per l’Ajuntament, amb el suport tècnic de Jazztel, per a l’ús de tots els ciutadans. El primer d’aquests punts és el que va entrar en funcionament a la plaça de la Vila a principis d’any. Ara han entrat en servei quatre més a la plaça Trafalgar i tres al parc de Lloreda.

   

  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat la bona acollida del servei, que ja compta amb 1.100 usuaris.

   

  Com connectar-se al nou servei BDN Wi-Fi?

   

  Per accedir al servei per primer cop, els usuaris hauran de cercar la xarxa bdnwifi, registrar-se i omplir un formulari on hauran de facilitar un número de mòbil i un correu electrònic. A continuació el sistema enviarà automàticament i de forma gratuïta un missatge SMS al número de mòbil especificat per l’usuari amb la clau que haurà de fer servir per connectar-se al sevei bdnwifi. A continuació ja es podrà iniciar la sessió i accedir a Internet.