Una dolenta tarda dels Badalona Dracs Júnior dóna la victòria als Sueca Ricers

0
    26

11/03/2014 – Els Badalona Dracs Júnior van disputar com locals una nova jornada de la LNFA en el què Sueca Ricers se’n va endur el partit per 19 a 6.

Els Sueca Ricers, dirigits per Ricard Villagrasa com quarterback, van dominar pràcticament la primera part gràcies a un estel·lar, Antoni Montón, que va anotar dos touchdowns de carrera. Per la part dels Badalona Dracs, van despertar en el segon quart gràcies a una carrera de Ricardo Millán que va posar el 12 a 6 en el marcador; donant opcions a Dracs d’empatar i inclòs guanyar el partit.

A la represa del partit, un nou touchdown de Sueca Ricers d’Antoni Montón i l’extrapoint convertit pel xutador de Ricers, que posava el 19 a 6 al marcador. La pressió de la defensa valenciana feia que els Dracs no tingués opcions a la segona part d’avançar, quedant el resultat anterior al final de la trobada.