El Serveis Socials de Llefià es traslladaran a Mare de Déu de Lorda

  0
  local.jpg

  28/07/2017 – L'Ajuntament invertirà 300.000 euros en rehabilitar un local públic.

  Del ple extraordinari sobre la situació de Serveis Socials, més enllà de posicionaments polítics i moltes xifres, van sortir alguns detalls que es podrien fer realitat els propers mesos. Un dels més destacats va ser la reobertura de Serveis Socials al barri de Llefià.

   

  Fa uns anys, l'atenció d'aquest departament, que estava ubicada a la Torre Mena, es va traslladar al Centre Cívic de La Salut, on es va unificar amb els serveis del barri veí, també del districte 4. Ara, des de la regidoria, volen tornar a impulsar seus separades per oferir millors condicions, tant de treball per als tècnics com d'atenció per a la ciutadania.

   

  En aquest sentit, l'aprovat Pla Recupera, la primera part del pla d'inversions, ja recollia una partida de 300.000 euros per a habilitar un local al barri de Llefià. Fonts municipals han explicat que es tracta d'un espai municipal ubicat al carrer Mare de Déu de Lorda, cantonada amb Simó Piera, en desús actualment.

   

  És un local que va pertànyer a la Generalitat i que va funcionar com a centre de planificació familiar i atenció a la salut sexual, abans que aquest servei es traslladés al nou CAP del Gran Sol. No obstant, l'espai necessita una sèrie d'actuacions perquè s'ajusti a la normativa i que seran licitats durant els propers mesos, un cop ja s'ha enllestit el projecte, explica la regidora Agnès Rotger.