Juan Magan i estrelles del ‘reggaeton’, protagonistes al Port de Badalona

  0
  63
  big_juan_magan_2.jpg

  28/07/2017 – El Reggaeton Beach Festival omplirà d’activitats i música el front litoral aquest dissabte.

  El Port de Badalona acollirà aquest cap de semana un dels esdeveniments més multitudinaris de l’estiu a la ciutat. Es tracta del Reggaeton Beach Festival, una jornada de música i activitats que reunirà a alguns dels noms més destacats del món de la música llatina aquest dissabte, dia 29.

   

  La ubicació serà el Port de Badalona, com va avançar fa mesos el Diari de Badalona, amb la zona d'escenari i música situada al pàrquing de l'equipament portuari, a tocar del passeig Marítim.

   

  Juan Magan tornarà a actuar a la seva ciutat natal, després d’alguns anys, moltes cançons i més èxits. El de  Sant Crist será l’estrella d’un cartell on també destaquen Sebastian Yatra i Bryant Myers, els primers artistes que es van anunciar. Però també Piso 21, Danny Romero o Víctor Magan, entre d’altres.

   

  El festival disposarà de música, que començarà cap al vespre, però durant tot el dia, des de les 10 del matí, hi haurà altres activitats i serveis disponibles, també per a famílies i per als més petits. L'espai gastronòmic barrejarà ‘food trucks’ i carpes amb negocis locals de tota mena; mercat artesanal, activitats, classes de ball i animació i zona esportiva.

   

  Durant el matí, la zona d’activitats será de lliure accés per a tot el públic. A partir de migdia, només podrá accedir la gent que hagi adquirit una entrada.
  El festival està organitzat per DQuality Group, Beast Night i Duno Producciones.