El somni de la Divió d’Honor agafa força al Juvenil A escapulat

  0
  48
  CF Badalona

  Amb 42 punts a la butxaca, el Juvenil A del CF Badalona, dirigit per Santi Álvarez per tercera temporada consecutiva, torna a aspirar a l’ascens a la Divisió d’Honor, la màxima categoria nacional.

  Els escapulats acumulen quatre victòries de forma consecutiva i es troben al millor moment del curs, amb 4 punts de marge respecte al Nàstic Manresa, el principal rival a la taula (pugen dos equips).

  De fet, aquest cap de setmana, el Badalona visita Manresa i pot fer un pas important. El Badalona va baixar a Lliga Nacional fa 7 anys i no ha pogut tornar al màxim nivell.

  Balanç i sensacions mes de març
  “Estem molt bé, la veritat. Però no només ara sinó durant l’any. A excepció d’algun entrebanc puntual que hem tingut, sempre he estat molt tranquil. Aquesta bona dinàmica es tradueix en victòries. El grup ha millorat molt la defensa“.

  Nàstic Manresa i Figueres propers rivals, també dos aspirants a l’ascens
  “Els duels directes sempre són decisius i més aquest curs amb tanta igualtat. Encara queden 9 jornades, però no crec que sigui decisiu. Ara bé, serà important guanyar aquests dos partits”.

  Debut de juvenils al primer equip
  “Els nois tenen aquesta il·lusió quan entren en una convocatòria amb el primer equip o entrenen. Han debutat tres nois: Walid, Elhadji i Marc Fuster. Jo els hi dic que aprofitin les oportunitats”.

  Ascens a Divisió d’Honor
  “Sempre ens hem quedat a prop i des de la temporada passada hem fet un pas endavant. M’agradaria que aquest any es pugui aconseguir perquè hi ha jugadors que ho van intentar i aquest curs es buscarà culminar. Hi ha aquesta motivació, però jo els vull transmetre que també han de millorar i ser més exigents amb ells mateixos. La seva competitivitat i progressió és molt gran”

  Millor categoria, més oportunitats per al planter? 
  Una millor categoria t’ofereix millors jugadors, això està clar. Però a vegades això no té cap relació. Nosaltres no tenim jugadors que sempre hagin estat en una gran categoria i aquest any els veus i tenen perfil de primer equip.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí