24
    1213_BAR_JOV (16).JPG

05/05/2013

La Penya ha contingut al Barça mentre ha dominat el rebot, però l'entrada de Navarro ha dinamitat el derbi, que deixa el Play Off gairebé impossible

El Fiatc Joventut no ha pogut endur-se la victòria del palau blaugrana, en el que només ha guanyat una de les últimes 20 visites, i diu adéu virtualment, encara que no matemàticament, a les opcions de ser al Play Off.

Els verd-i-negres definitivament no depenen d'ells mateixos, i si en el proper cap de setmana l'Unicaja guanya al Gran Canària, el partit del dijous 16 contra el Madrid serà intrascendent.

La Penya ha aguantat durant mitja part al Barça, però amb l'entrada de Navarro, els blaugranes han iniciat un parcial que ha acabat sent definitiu.
    L'escorta havia estat desaparegut a la primera part, i tenint en compte la lesió de Jawai a menys d'una setmana per la final fourde l'Eurolliga, Pascual l'havia assegut ràpidament a la banqueta.

Però sense Jawai, i amb la 4a falta de Tomic, la Penya dominava el rebot i el marcador (24 a 28) i només 5 punts d'Oleson havien aconseguit igualar el matx (32 a 30).

Amb l'entrada del de Sant Feliu a la segona part –7 punts en 4 minuts– el Barça s'ha deixat anar i s'ha trobat còmode per fer el seu joc i fer dubtar la Penya amb una bona circulació.

Així, els de Pascual han fet 27 punts al 3r quart quan només n'havien fet 32 en 20 minuts.
    El marcador encara era remuntable (59 a 46 al min 30) però les sensacions sobre la pista transmetien una altre cosa.

Sense Oliver al parquet no hi ha hagut cap, cadascú ha fet la seva, i els blaugranes han tingut el camí fàcil per agradar-se i rotar de cara al compromís de l'Eurolliga.