El somriure es trasllada a la Copa (2-4)

  0
  46
  el-repte-es-a-mil-quilometres.jpg

  23/05/2016 – Dies abans de debutar al play-off d’ascens, el CE Seagull passa ronda a la Copa Catalunya derrotant el CF Vall d’en Bas.

   

  En la setmana prèvia a l’inici de la promoció, al CE Seagull li tocaria desplaçar-se fins al petit municipi garrotxí d’Hostalets d’en Bas per debutar a la Copa Catalunya. L’equip de Jordi Ferrón, massa al límit a causa de diverses lesions, afrontava el partit amb la voluntat de competir, tot i tenir ben clares les seves prioritats. 

   

  Durant els primers 20 minuts, les gavines semblarien deixar quasi encarrilada l’eliminatòria, després que Alba Gordo (17’) i Yosse (20’) poguessin perforar la porteria del CF Vall d’en Bas en dues ocasions (0-2).

   

  Les garrotxines, motivades per intentar sorprendre a la gran revelació catalana de la Segona Divisió Femenina, s’agafarien al partit, aconseguint igualar el duel gràcies a Núria Soler (43’) i Júlia Santos (48’).

   

  Un cop ‘reiniciada’ l’eliminatòria, el Seagull necessitaria fer un sobreesforç per tal d’assegurar la classificació per la següent ronda. Al 53’, Yosse marcaria el 2 a 3 pel bloc de Ferrón, tot i que la davantera hauria d’abandonar el terreny de joc per precaució.

   

  Per acabar de sentenciar, Cayu transformaria la quarta diana blava al Municipal d’Hostalets d’en Bas (70’), assegurant la presència de les gavines en la següent fase de la Copa Catalunya. Diumenge (12h) a Montigalà, cita amb la història en el debut al play-off contra el FPR El Olivo.