Detinguts els presumptes autors de diferents robatoris a l’interior de taxis

  0
  bicis.jpg

  23/05/2016 – La Guàrdia Urbana ha detingut aquest cap de setmana de matinada dos individus a l'interior d'un pàrquing privat del carrer Juan XXIII, al barri d'Artigues.

  La Guàrdia Urbana ha detingut aquest cap de setmana de matinada dos individus a l'interior d'un pàrquing privat del carrer Juan XXIII, al barri d'Artigues, per un delicte de robatori amb força a l’interior de vehicles.
   

  L’acció s'ha produït després de rebre un avís del centre de control de l'empresa Engestur, situat en la plaça Pompeu Fabra, que alertava de la presència de dos individus sospitosos.
  Als detinguts se'ls ha intervingut un tornavís, diversos aparells electrònics i gran quantitat de diners en monedes, presumptament sostrets de l'interior de vehicles, així com dues bicicletes de les quals no han pogut acreditar la seva procedència.

  S'investiga si els detinguts podrien tenir relació amb un augment de robatoris en vehicles, en concret en taxis, ocorreguts en els últims dies en altres pàrquings propers al lloc dels fets.