El sorteig de la Copa ACB, dilluns 31 de gener

0
    33
    ACB Photo

Després de preveure’s que finalitzaran oficialment tots els partits de la primera volta – la Penya jugarà divendres a Fuenlabrada i diumenge al Palau -, el Joventut ja sap que es classificarà per a la Copa del Rei.

Ara bé, els verd-i-negres voldran fer-ho com a cap de sèrie. Amb un balanç provisional de 10-5 els de Carles Duran han de guanyar un partit més (o a Fuenlabrada o a Barcelona al derbi).

Des de la temporada 14-15, no s’aconsegueix finalitzar la primera part del curs entre els quatre primers classificats. La Copa del Rei de Las Palmas 15’, els badalonins van segellar el seu bitllet en tercera posició, quan Salva Maldonado era l’entrenador en la banqueta. Els badalonins van superar el Gran Canaria a quarts i van caure a semifinals contra el Madrid.

Amb aquest privilegi novament a l’abast, la Penya jugaria els quarts de finals 22’ contra Manresa, Murcia, Valencia, Breogán, Baskonia, Gran Canaria o Tenerife. Diumenge es coneixeran els vuits equips classificats. Real Madrid, Barça, Joventut, Manresa i Murcia ja tenen el seu bitllet segellat.

Aquest dilluns 31 de gener es realitzarà el sorteig a Granada. El 17 i 18 de febrer es jugaran els partits de quarts (18:30h i 21:30h), dissabte 19 les semifinals (18:30h i 21:30h) i diumenge 20 de febrer la gran final (18:30h), al Palacio Municipal de Deportes de Granada.